SEVERINU I IGORA VENČAO LAŽNI MATIČAR! Ništa nije bilo realno? Iscurili skandalozni detalji sa njihovog venčanja!
Foto: Printscreen Instagram

opa

SEVERINU I IGORA VENČAO LAŽNI MATIČAR! Ništa nije bilo realno? Iscurili skandalozni detalji sa njihovog venčanja!

Mladenci su se sami iz vile odvezli u hotel

Objavljeno:

Tog 22. novembra 2015. godine ceo Balkan je gledao prema Beogradu gde je regionalna muzička zvezda Severina Vučković u jednom luksuznom hotelu izgovarala sudbonosno "da" Igoru Kojiću.

Sve je počelo ispred vile Igorova oca, turbofolk pjevača Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj Kosi gde su treći dan zaredom svirali trubači. Mladenci su se sami iz vile odvezli u hotel, i to u posebno okićenoj beloj Zastavi 101. Igor je nosio majicu s natpisom "Mr" i kitio trubače, dok je Severina bila u istoj majici na kojoj piše "Mrs".

We are ready ?

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic) дана

Za svadbeno slavlje spremali su se u odvojenim hotelskim sobama, a Severina je nakon venčanja objavila brojne fotografije priprema.

Iako su se zapravo ranije venčali u istarskim Balama, u Beogradu su razmenili zavete pred lažnom matičarkom Gordanom Zorić. Naime, zakonski se priznaje samo venčanje obavljeno pred sveštenikom u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Device Marije, pošto se to u Hrvatskoj smatra službenim činom venčanja.

U srpsku knjigu venčanih samo je upisano da se venčanje odvilo dva meseca ranije u Hrvatskoj. Tu je formalnost u svojoj kancelariji obavio beogradski matičar Radivoj Mrđa, čovek koji je venčao Željka Ražnatovića i Cecu.

Prostor u kojem su izgovorili sudbonosno "da" izgledao je poput scene pozorišnee predstave, a celu svadbu je režirao Tomaž Pandur.

Prvi ples otplesali su uz Petra Grašu i njegovu pesmu "Moje zlato", a nakon njega nastupio je Goran Karan i otpevao "Lipa si, lipa". Njena venčana kuma bila je Andrea Čermak, a venčanicu je dizajnirala Matija Vuica.

Prvi skandal izbio je kad je Severinina sestra Zdenka rekla da neće doći na svadbu jer se protivi sestrinoj udaji za Srbina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.