SADA IM VIŠE NE VALJA? Masovno brišu sa Instagrama slike sa Tijanom Ajfon, do juče su je voleli, danas je pljuju
Foto: BN TV Printscreen

Niko je nije znao?

SADA IM VIŠE NE VALJA? Masovno brišu sa Instagrama slike sa Tijanom Ajfon, do juče su je voleli, danas je pljuju

Sud u BiH je Tijani Maksimović poznatijoj kao Tijana Ajfon odredio jednomesečni pritvor u trajanju od mesec dana, dok je ostalim osumnjičenima izrečena je mera zabrane, prenosi ATV.

Objavljeno:

Takođe, na društvenim mrežama primećena je neobična pojava - mnogi koji su se fotografisali sa starletom i isticali momente sa njom onlajn počeli su da uklanjaju svoje selfije. Kako se navodi, njene "prijateljice iz posla" zabrinule su se nakon presude i pokušavaju na sve načine da "operu" svoju biografiju druženja sa starletom.

"To su uglavnom atraktivne devojke koje je Tijana podvodila bogatoj klijenteli koja nije štedela ni dinara. Došle su u Beograd bez ičega, ali sa starletom u poslu su napredovale i život im se pormenio preko noći. Za noć su zarađivale do 300 evra, međutim kada su ugradile silikone i cena se povećala. Tijana je uspela da razradi taj posao, a one su bile poslušne i bile su spremne na sve gadosti zarad egzistencije. Sada mnoge zarađuju do 600 evra za noć, hvale se skupim automobila i stvarima koje teško normalna devojka može da priušti. Zar to odmah nije sumnjivo?" priča izvor domaćim medijima, pa nastavlja:

foto: Printscreen

"Ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate devojke koje viđamo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet. Sada su odjednom počele da pljuju Tijanu i žele da izbrišu istoriju druženja sa njom. Nazivaju je 'glupačom' i 'kokoškom', kao i to da je bila veoma lakoverna. Sve selfije sa Ajfonkom, kojima su se hvalile na Instagram profilu, pobrisale su u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji i slučaj ne bi dobio novi rasplet", tvrdi taj dobro upućen izvor, pišu domaći mediji.

Podsetimo, u Suvom Polju kod Bijeljine pre tri dana u akciji "Kristal" uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.