TI SI DEVOJKO MRTVO PUVALO! Karleuša izvređala i takmičarku i Aleksandru Mladenović i Šemsu!
Foto: Printscreen

ZVEZDE GRANDA

TI SI DEVOJKO MRTVO PUVALO! Karleuša izvređala i takmičarku i Aleksandru Mladenović i Šemsu!

Nije birala reči, Bosanac je branio.

Objavljeno:

Mlada pevačica Tamara Selimović sinoć je prošal dalje u naredni krug takmičenja u "Zvezdama Granda". Ona je izvela pesme "Javi se, oteraj tugu" Šemse Suljaković i "Sunce moje" Aleksandre Mladenović.

Interesantno je da je Jelena Karleuša ovoj takmičarki dala glas, ali ju je potom žestoko vređala zbog nastupa i izbora pesama.

foto: Printscreen

Ti si devojko mrtvo puvalo! - rekla je Jelena Tamari i potom dodala: – Odvratan je izbor pesma!Oprosti joj Bože, ne zna šta priča - reagovao je Dragan Stojković Bosanac na Jelenine reči.

On je potom podsetio Jelenu da je tako isto govorila za Aleksandru Mladenović, pa je Aleksandra potom napravila veliki uspeh i ima već nekoliko hitova.

foto: Printscreen

Karleuša je rekla Tamari da ne treba da joj bude uzor Aleksandra Mladenović, koja je obična radna pevačica i koja nikada neće biti zvezda. Saša Popović je stao u Aleksandrinu odbranu. On je rekao da Aleksandra nije obična radna pevačica, da ona ima jako dobru cenu i da već ima pet hitova, a da će za nekoliko godina i ona praviti koncerte.

Inače, pre uvreda na Aleksandrin račun, Karleuša je prozvala i Šemsu, za koju je rekla da su njen pesme šund.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.