PRVO POJAVLJIVANJE TIJANE AJFON U JAVNOSTI, A NIJE U PAROVIMA: Gola, bez silikona, imala je samo 20 godina!
Foto: Printscreen Instagram

ŠOKANTNO!

PRVO POJAVLJIVANJE TIJANE AJFON U JAVNOSTI, A NIJE U PAROVIMA: Gola, bez silikona, imala je samo 20 godina!

Da li je pamtite ovakvu?

Objavljeno:

Srpska rijaliti-zvezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, u sredu je u Bijeljini uhapšena posle bahanalija sa 23 kriminalca, kako pišu domaći mediji, trebalo da zaradi 8.000 evra za dve noći sa još tri devojke, ali ih je policija raskrinkala.

Tijanu Maksimović retko ko zna po prezimenu, jer je javnosti mnogo poznatija kao Tijana Ajfon. Tako smo je upoznali prvi put u rijaliju Parovi 2015. godine, a posebnu pažnju je izazvala na kvizu znanja kada nije znala kada je bio Drugi svetski rat (1939 - 1945), koji je hemijski znak za kiseonik (O). Apsolutni hit je svakako njen odgovor na pitanje: "Ko je naslikao Mona Lizu?" Tijana je rekla da je autor čuvenog remek-dela Leonardo Dikaprio, umesto Leonardo da Vinči.

Tijana je na kraju pokušala da opravda svoje neznanje, rekavši da ona ne bi sedela u emisiji nego na fakultetu da nešto zna, i da nije slučajno starleta.

Mladoj starleti ipak to nije bilo prvo pojavljivanje u javnosti.

Ona se 2012. godine našla na duplerici tada popularnog muškog časopisa, a na fotografiji koju je podelila na Instagramu pohvalila se da tada još uvek nije imala nijednu intervenciju na svom telu.

foto: Printscreen Instagram

Sa kratkom frizurom, drastično manjim grudima i prirodnim usnama, mnogima je o njenih obožavalaca delovala lepše nego sada, što su joj napisali i u komentarima pored fotografije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.