DA LI SU ONI VIŠE OD PRIJATELJA? Katarina i Uroš za Espreso otkrili istinu o svom odnosu! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Paralelni intervju

DA LI SU ONI VIŠE OD PRIJATELJA? Katarina i Uroš za Espreso otkrili istinu o svom odnosu! (FOTO)

Ekskluzivno za Espreso.co.rs.

Objavljeno:

Popularna pevačica Katarina Grujić i njen kolega iz "Zvezda Granda" Uroš Živković često budu u istom društvu na nekim javnim događajima, a često zajedno gostuju i u različitim emisijama. Ove nedelje, njih dvoje smo sreli na snimanju emisije "Halo Halo", gde su gostovali kod Vesne Milanović i Dragane Katić. Pre nego što je počelo snimanje, nas je zanimalo da li su muško-ženska prijateljstva na estradi moguća i da li su zbog zajedničkog druženja imali nekada probleme sa ljubomorom svojih ljubavnih partnera.

Nas dvoje smo dokaz da postoje muško-ženska prijateljstva. Jako su retka, ali postoje. Ali sa Kaćom je jako lako biti prijatelj, ona je lavica, ona je jedan veliki brat. Sa njom je lako biti prijatelj i tu nema lažnih odnosa - rekao nam je Uroš.

Zanimalo nas je da je Uroš nekada imao probleme sa momcima sa kojima je Katarina i da li je doživljavao neke ljubomorne scene.

foto: Privatna arhiva

Kaća i ja smo od početka u iskrenom prijateljskom odnosu i onda nemaju argumenata za to - odgovorio nam je Živković.

Interesantno je da se Živkovićeva devojka takođe zove Katarina, ali ona je devojka koja ne želi da bude deo javne scene i Uroš se trudi da tu njenu želju ispoštuje. Pitali smo ovog mladog folk pevača da li je možda njemu devojka zamerala što se često druži sa Grujićevom.

Ne, nikako jer Katarinin i moj odnos je transparentan. Inače, ja sam u dobrim odnosima sa mnogim koleginicama, ali sa Katarinom i Tamarom Milutinović sam posebno. Njih dve su čak bile i u mom spotu.

Pitali smo pevačicu da li su nekada možda između Uroša i nje proradile neke drugačije emocije od prijateljskih.

Uroš i ja se stvarno družimo godinama. I kada smo se upoznali, proradilo je između nas prijateljstvo i nikada se nas dvoje na drugačiji način od prijateljskog nismo gledali - rekla nam je Kaća.

foto: Printscreen

Neki opasni momci su povezivani sa tobom. Pa, jesu li oni nekada proveravali zašto ti toliko vremena provodiš sa Urošem?

Ne, nisu nikada. Pa, nisam ja baš imala nešto opasne momke. Više sam bila opasna ja nego što su bili oni, ali neke je video i upoznao i to se stvarno vidi da se nas dvoje volimo kao brat i sestra.

Ne dozvoljava ona ta proveravanja. Kod nje to ne postoji - dobacio je Uroš. A šta bi uradila kada tvoj dečko imao zahtev da prekineš da se družiš sa Urošem?

Ja bih prestala da se viđam sa tim dečkom, jer meni ne može niko da prekine prijateljstvo sa Urošem. U tom slučaju, taj dečko bi odmah znao gde su vrata.

A ko te teši i savetuje kada imaš ljubavne probleme - drugarice ili Uroš?

– Uglavnom me teše drugarice kada imam ljubavne probleme, ali jednom sam se njemu obratila, pa mi je rekao da malo preterujem. Žene mi uglavnom daju bolje savete, ali on je jedini koji u tim situacijama zna da mi kaže: "Ej, ti si sada preterala. Treba da spustiš loptu!" Drugarice me u tim situacijama uglavnom podržavaju da tako treba da reagujem, da treba da budem oštra, a on zna da mi kaže i kada smatra da sam ja pogrešila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.