SRPSKA PEVAČICA LEGLA U MRTVAČKI KOVČEG! Nakon toga je čekao pakao, sve je predvidela? Srbija zgrožena!
Foto: Printscreen Instagram

jezivo

SRPSKA PEVAČICA LEGLA U MRTVAČKI KOVČEG! Nakon toga je čekao pakao, sve je predvidela? Srbija zgrožena!

U video adaptaciji prve numere mlade pevačice smenjuju se scene svadbe i sahrane

Objavljeno:

Dunju Ilić srpska javnost zna po brojnim životnim udesima kroz koje je prolazila proteklih nekoliko godina, a retko ko će se setiti njenih početaka kada je stupila na estradno nebo, sada već davne 2009. godine, sa spotom za pesmu "Bidermajer" u kom leži u belom mrtvačkom kovčegu.

foto: Printscreen/ Instagram/ ddunia_

Publika je potez mlade pevačice okarakterisala kao morbidan, međutim, Ilićeva je iste godine nagrađena na manifestaciji "Beogradski pobednik" titulom najperspektivnije mlade zvezde. Dunja je za veći deo svojih numera pisala sama tekstove i učestvovala u osmišljavanju spotova, a "Bidermajer" je posvetila svim prijateljima koji su je izdali i napustili.

U video adaptaciji prve numere mlade pevačice smenjuju se scene svadbe i sahrane. Dunja u spotu gubi život, a poslednji kadar prikazuje je u mrtvačkom sanduku. Teskobni vizuelni momenti upotpunjeni su gorkim stihovima koje je sama napisala.

Ilićeva se borila sa narkomanijom i alkoholizmom, pokušala u više navrata sebi da oduzme život, a sve je došlo kao posledica loših porodičnih odnosa. Pored toga, jedan emotivni partner joj je preminuo, a drugi ju je nakon nasilnih epizoda napustio, dok je treći u javnost plasirao snimak njihovog s**sualnog opštenja. Pevačicu su pratili brojni skandali i nemili događaji kada je prešla u islam, a životna drama nije prekinuta ni kada joj se otac ubio.

foto: Printscreen/YouTube

Trenutno, Dunja se nalazi u Gruziji, gde se odvikava od alkohola. Bavi se pisanjem i gledanjem u tarot karte.

Morbidni spot i pesma s početka Dunjine karijere kao da je predvideo sve ružno što će uslediti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.