OVO JE DEVOJKA SA KOJOM JE TIJANA BILA U VEZI 4 MESECA, ZNAMO JE SVI: Podigla sam suknju, ti si klekla i lizala
Foto: printscreen

i ona je velika zvezda

OVO JE DEVOJKA SA KOJOM JE TIJANA BILA U VEZI 4 MESECA, ZNAMO JE SVI: Podigla sam suknju, ti si klekla i lizala

Usred svađe između Mimi Oro i Ružice, ničim izazvana se uključila Tijana koja je otkrila šta se sve dešavalo famozne večeri

Objavljeno:

Tijana Maksimović je starleta i foto model koja je učestvovala u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“.

Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci, a tokom noći je uhapšena kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a čitav njen javni život bio je pun skandala. Sama je zarađivala novac radivši u solarijumu i u butiku sa sestrom jedne od učesnica „Parova“, Ružice Veljković.

Tijana i Ružica Veljković su priznale da se bile zajedno četiri meseca, a spekuliše se da su raskinule zbog jednog sportiste.

Usred svađe između Mimi Oro i Ružice, koja se dešavala u "Parovima", ničim izazvana se uključila Tijana koja je otkrila šta se sve dešavalo famozne večeri, kada su ona i Ružica imale seks u kupatilu.

"Srećo, neka ljudi znaju šta si radila u wc-u. Pokaži kolena. Podigla si mi suknju i klekla, a ja sam raširila noge i ti si li**la", poručila je Tijana bivšoj modelsici, kao i bivšoj devojci.

Bila je u sukobu sa koleginicom Natašom Šavijom i Ružicom Veljković, a družila se sa Atinom Ferari i Mimi Oro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.