OVO JE AJFONKINA ISTORIJA ! Odrasla u selu, bila sa našim oženjenim pevačem, imala aferu sa Gastozom i Vuk Mobom...
Foto: Damir Dervišagić

BURNO

OVO JE AJFONKINA ISTORIJA ! Odrasla u selu, bila sa našim oženjenim pevačem, imala aferu sa Gastozom i Vuk Mobom...

Nadimak Ajfon dobila je od novinara sa kojim je radila intervju

Objavljeno:

Tijana Maksimović je starleta i foto model koja je učestvovala u rijalitiju „Parovi“ i „Maldivi“. Rođena je 1992. godine u sremskom selu Popinci, a tokom noći je uhapšena kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku. Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a čitav njen javni život bio je pun skandala.

foto: Instagram

Nadimak Ajfon dobila je od novinara sa kojim je radila intervju, a na početku joj se to nije dopadalo, ipak, vremenom ga nije promenila.

Na početku je tvrdila da su joj finansijeri otac i deda, a otac je hteo da je se odrekne tokom "karijere" zbog raznih priča koje su kružile o njoj.

Sama je zarađivala novac radivši u solarijumu i u butiku sa sestrom jedne od učesnica „Parova“, Ružice Veljković. Tvrdi da je u inostranstvu radila revije za brendove čije ime nije želela da otkrije.

foto: Filip Plavčić

Potvrdila je da je bila u vezi sa Markom Bulatom kome je takođe ponuđeno da uđe u luksuznu vilu u Zemunu. Tijana je rekla da je bila veoma zaljubljena u pevača, ali je raskinula kada je shvatila da se on viđa i sa drugim devojkama. Mediji su je dovodili u vezu sa Vladom Mandićem, ali Tijana je izjavila da nisu bili zajedno. Imala je samo želju da ga upozna jer je dugo spavala sa njegovom slikom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.