TIJANA AJFON NIJE JEDINA STARLETA KOJA JE ZAVRŠILA IZA REŠETAKA! Dugačak je spisak, sve one su bile privođene!
Foto: Printskrin/Instagram/ticamaksimovic

istorija

TIJANA AJFON NIJE JEDINA STARLETA KOJA JE ZAVRŠILA IZA REŠETAKA! Dugačak je spisak, sve one su bile privođene!

Navodno, trebalo je da od Osmanagića uzme “masarati” za potrebe snimanja svog spota

Objavljeno:

Atraktivne devojke nedefinisanog zanimanja sa brojnim poznanstvima sa opasnim momcima i ljudima kriminalnog miljea sve su češća pojava u Srbiji.

foto: printscreen

Soraja Vučelić dovodi se u blisku vezu i sa Kotorankom Željkom Rolović, čuvenom madam Željkom, uhapšenom zbog sumnji za posredovanje u prostituciji, što je optužena i sama priznala. Zajedničke fotografije otkrile su da su madam Željka i Soraja bliske prijateljice i da su obe blisko povezane sa osobama kriminalne pozadine. Vučelićeva se našla i u središtu istrage nakon ubistva Baranina Armina Muse Osmanagića.

Kobnog dana Soraja je sedela u Osmanagićevom kafiću "Sevoja" i to za njegovim stolom. Navodno, trebalo je da od Osmanagića uzme “masarati” za potrebe snimanja svog spota. Nedugo posle njenog odlaska, Osmanović je ubijen.Starletu je, na zahtev barske policije, o tom slučaju, tačnije o njenim saznanjima o likvidaciji, saslušali inspektori beogradske Policijske uprave.

"Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa"

foto: printscreeen

Krajem 2015.godine bila je uhapšena i starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Ovo nije bilo prvi put da je bila privođena, a provela je dva dana u zatvoru u Požarevcu, umesto pet. Pred sudijom se branila da nema nikakve veze sa onim zbog čega je privedene i izjavila je:

- Nemojte, sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama - tvrdila je Milica. Tom prilikom je oštro negirala da je ikada uzela novac za odnose tvrdeći da nije spavala sa sportistima, pevačima i glumcima.

foto: Printskrin Fejsbuk / Emma Lapin

Osuđena na četiri godine zatvora

Ema Lapin, koja se nekada zvala Emilija Velković ali je zbog estradne karijere odlučila da sebi da, kako je objasnila, zvučnije ime, nalazi se na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od četiri godine, jer je policija u njenom stanu 2017. godine pronašla veću količinu marihuane. U stanu Lapinove tada je pronađena droga spakovana u 23 paketa i jednu kesu, a policija je pronašla i elektronsku vagicu.

Nakon hapšenja ona je tvrdila da droga nije njena i da joj je sve namešteno. Međutim posle mesec dana u pritvoru pevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom.

foto: Printscreen

Šverc droge

Veoma rizičnim švercom droge, takoreći, proslavila se Nina Prlja (27), beogradska starleta, koja je uhapšena 2016. godine u Dubaiju zbog pokušaja šverca kokaina u Ujedinjene Arapske Emirate.

Pored nje, uhapšeni su i drugi članovi kriminalne grupe na čelu sa Ivanom Radovićem Kokijem - Jasmina Petrović, Nikša Kokanović, Boris Ristić, Đorđe Petronić, Jovana Lazić i Tomislav Živković.

foto: Instagram

Podvođenje i organizovana prostitucija

Poslednja na spisku jeste Tijana Ajfon, koja je uhapšena noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine i to u čamcu sa još tri devojke koje je vodila na žurku. Starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, saznaje "Blic".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.