RADA MANOJLOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Trajalo je celu noć, evo koji problem ima
Foto: Printscreen

doktor reagovao

RADA MANOJLOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Trajalo je celu noć, evo koji problem ima

Pevačica već duže vreme ima iste probleme, a sada se ponovo javio

Objavljeno: 08:47h

Pevačica Rada Manojlović trpela je velike bolove, nakon kojih se javila lekaru. Rada Manojlović, koja je već imala povrede kičme, ovog puta je upravo iz tog razloga preplakala noć od bolova.

foto: Printscreen

– Povredila je kičmu dok je igrala stoni tenis, i sada ponovo ide kod kiropraktičara kod kojeg je išla ranije kada se ukočila. Još tada ju je upozorio i rekao da pazi i ne pravi nagle pokrete, ali Rada ga nije poslušala. Zato sada odmara i ako se bude pridržavala njegovih uputstava sve će uskoro biti u najboljem redu – otkriva izvor.

Podsećamo, Radu je ekipa Blica jednom prilikom uslikala upravo kod kiropraktičara, a tada je otkrila:

– Došla sam da lečim kičmu. Problem imam samo što sam lenja za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se lečim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest meseci, a ja se opustim i sama sebi kažem dobro je ne treba više da idem i pogrešim. Rana se nikada ne izleči dovoljno, već toliko da mogu da funkcinušem. Kod doktora ću morati češće da dolazim. Možda me on spase Švajcaraca – ispričala je Rada Manojlović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.