SAŠA POPOVIĆ TUŽIO SRPSKU PRAVOSLOVNU CRKVU: Hteo da prisvoji ono što nije njegovo, pa ga policija isterala!
Foto: Printscreen Prva tv

NIJE MU SVETO!

SAŠA POPOVIĆ TUŽIO SRPSKU PRAVOSLOVNU CRKVU: Hteo da prisvoji ono što nije njegovo, pa ga policija isterala!

Sve zbog imanja

Objavljeno:

Poznato je da direktor "Granda" potiče iz svešteničke porodice iz Novog Sada. Sašin deda, Steva Popović, bio je starešina u Nikolajevskoj crkvi.

Retko se ko seća tog perioda, ali ne i meštanin koji je otkrio detalje o Popoviću koje do sada niko nije znao

On je otkrio da Saša Popović nije baš tako dobrodašao gost u njihovoj parohiji, jer je nepropisno želeo da prisvoji crkvenu kuću. Prema njegovim rečima, čovek najveće produkcijske kuće na Balkanu je čak tužio Nikolajevsku crkvu, ali je izgubio spor.

foto: Vladimir Šporčić

- Poznajem Sašu dok je još bio mali, ali nažalost, on se ružno poneo prema crkvi. Punih 37 godina se vodio spor zbog te nekretnine jer on i njegova majka nisu hteli da je napuste onda kada je to trebalo. Naime, još nakon smrti njegovog dede, Sašina porodica je trebalo da napusti taj posed, ali t nisu učinili. On jeste svešteničko unuče, ali po crkvenim pravilima, samo sveštenik može da živi u crkvenoj kući. Popovići su hteli da prisvoje ono što nije njihovo. Popović je dugo sa majkom živeo u toj kući sve dok ih policija nije isterala iz nje. Treba da budu zahvalni što su tu kuću dobili na korišćenje toliko godina, a da ne plaćaju dažbine - rekao je meštanin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.