KADA JE JOVANA POSTAVILA PITANJE, PEVAČICA UMALO ZAPLAKALA, EVO ŠTA SE DESILO! Pometnja u studiju, sve samo ne to!
Foto: printscreen

jk iskrena prema voditeljki

KADA JE JOVANA POSTAVILA PITANJE, PEVAČICA UMALO ZAPLAKALA, EVO ŠTA SE DESILO! Pometnja u studiju, sve samo ne to!

Pevačica Jelena Karleuša pre dva dana održala je koncert na novoj striming platformi Youbox, a jutros ju je ugostila Jovana Joksimović u jutarnjem programu na Prvoj televiziji

Objavljeno:

Karleuša je pre dva dana ponovo pokazala da se visoko kotira na muzičkoj sceni, te je napravila neviđeni muzički šou, a sa odevnim kombinacijama je pokazala svoju autentičnost po ko zna koji put, a sada je otvorila dušu o nekim stvarima.

foto: printscreen

- Koncert koji sam priredila je bila prava atomska bomba. Ja već 25 godina pomeram granice. Dokazujem pre svega sebi da mogu jer sam jedan sujetni lav. Sve mogu da mi ospore, ali ne mogu da se pomire sa tim da imam toliko veliki broj pratilaca i da toliko trajem - rekla je Jelena.

foto: printscreen

Potom se na Jovanino pitanje o počecima karijere osvrnula na svoj prvi album.

- Nedavno sam proslavila upravo 25 godina od mog prvog albuma "Ogledalce" koji je bio veoma osporavan, a na kraju se ipak sve promenilo. I dalje me mnogi osporavaju, ali ne mogu da poreknu moj uspeh. Ovaj lajv strim koncert oborio je sve rekorde. Možda ljudi čekaju da mi daju priznanje kad napunim 150 godina. Mnogi su me zabranili kao da sam neki kriminalac, mada ne bih menjala ovo što sam sada, ni za kakav tretman - zaključila je Karleuša.

Da podsetimo, u pripremi Jeleninog koncerta učestvovalo je nedeljama unazad, više od 150 ljudi.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.