IMAO JE 1.000 ŽENA, SPISKAO BOGATSTVO NA LUDI ŽIVOT, PRAVIO NAJBOLJE VIP ŽURKE U GRADU! I baš on ulazi u Zadrugu 4!
Foto: Printscreen

unutra će naći 1001 ženu

IMAO JE 1.000 ŽENA, SPISKAO BOGATSTVO NA LUDI ŽIVOT, PRAVIO NAJBOLJE VIP ŽURKE U GRADU! I baš on ulazi u Zadrugu 4!

Sprema se ludnica! Njegovo drugo ime je žurka, zbog ljubavi prema noćnom životu i provodu nije do kraja uspeo da razvije svoj fudbalski talenat. Saša Ćurčić sprema se za povratak na male ekrane

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac naše zemlje mogao bi da uđe u "Zadrugu 4".

- Kad je reč o Đaniju, od njega niko ne zna šta može da očekuje! On je poznat kao skandal-majstor koji je u Londonu pravio najluđe žurke u autobusu sa mnogo alkohola i droge. Hvalio se da je imao devojke u 24 zemlje (preko 1000), kao i da je bio sa supermodelom Evom Hercigovom. Sigurno ima još tajni koje će u nekom trenutku morati da podeli sa gledaocima s obzirom na to da će "Zadruga 4" trajati bar 10 meseci! - otkrio je sagovornik "Infomera".

foto: printscreen

Ćurčić već ima iskusva u ovom formatu takmičenja. Bio je u "Velikom bratu" (pobedio), "Farmi", "Parovima" a sada se vraća na veliku scenu.

Đani je radio u Londonu, imao je epizodu u Vranju (kao pomoćni trener), a pre epidemije koronavirusa bio je trener u Kini.

Kada je krenuo haos sa virusom, Đani je ostao u Beogradu i pomagao je starijim sugrađanima. Sada ga očekuje novi rijaliti i ostaje da se vidi u kom svetlu će se predstaviti publici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.