ZVAO SAM MAJKU KADA SAM BIO GO ISPRED VRATA! Lukas u ispovesti ispričao čudne i nepoznate detalje iz života!
Foto: Pritnscreen

niko ovo nije očekivao

ZVAO SAM MAJKU KADA SAM BIO GO ISPRED VRATA! Lukas u ispovesti ispričao čudne i nepoznate detalje iz života!

Pevač je poznat po iskrenosti i kako za njega ni jedna tema nije tabu

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, u iskrenoj ispovesti otkrio je da majka kao jedna od najvažnijih figura u životu svakog čoveka ima posebno mesto u njegovom životu.

foto: Pritnscreen

Još na početku razgovora Lukas je prepričao anegdotu koja govori da je majka uvek ostala njegova čvrsta veza sa realnošću i skromnim prilikama iznad kojih se još pre 30 godina izdigao zahvaljujući ogromnim zaradama.

- Bio sam na letovanju i zove me majka, vrišti i kuka: "Sine stigao ti je račun za telefon 70.000 dinara. Kako ćeš ovo da platiš?" Mislio sam da meni nikad nije račun ispod 150.000, 200.000 dinara i da to nije problem, ali sam smirivao kevu i za tih 70.000. Tek kad sam se vratio u Beograd, shvatio sam da keva nije videla jednu nulu, koja je za nju uvek ostala naučno fantastična, kao i da bi se sigurno šlogirala da je videla da je račun 700.000 dinara, koji je i mene zaprepastio jer je to bilo nesrećno vreme "Mobtela" i korišćenje rominga kad se uvela 3G mreža - ispričao je Aca. Pevač je objasnio da njegova majka i dalje nema svest o tome koliko on zarađuje i troši.

- Moja majka je van dimenzije moje zarade i to je dobro. Ona ima dobru penziju, koju je nasledila od oca, jer je njena trgovačka bila manja. Ona vozi bicikl na Adi i druži se sa svojim penzionerima. Ništa ne traži, štedljiva je i živi skromno. Kad primetim da joj nešto treba, uskočim i gledam da joj pomognem koliko god mogu. Majka mi ništa ne traži, ali kad krene na more, gurnem joj novac iako neće. Ubedim je na silu da ide avionom u poslednji čas jer sam pozvao svoju agenciju i kupio joj kartu iako je ona htela da ide autobusom. Promenim joj prozore, kupim klimu. Obično moram da je smuljam da bi ona prihvatila da joj olakšam život - iskren je folker.

foto: Pritnscreen

O majci Vidosavi Vidi Lukas ipak ne govori kao mitskom biću i ne postavlja na pijedestal, već kaže da je svestan da i ona ima mane i vrline, ali da je oduvek prema njoj imao posebno poštovanje, kao i prema pokojnom ocu Vuksanu.

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.