BRUTALNO! VODITELJKU SILOVAO MASER NAKON OPERACIJE, PLUS U NJENOJ KUĆI! Progovorila o strahoti, suze same idu
Foto: printscreen

svi se ježe

BRUTALNO! VODITELJKU SILOVAO MASER NAKON OPERACIJE, PLUS U NJENOJ KUĆI! Progovorila o strahoti, suze same idu

Niko nije ni slutio da će da čuje ovako jezivu priču, detalji su užasni

Objavljeno:

Popularna voditeljka Nikol Meklin, majka dvoje dece, skupila je hrabrost i progovorila o s*ksualnom zlostavljanju koje je doživela od svog masera i to u svojoj kući.

Ona je pretrpela strašne posledice nakon napada. Nije mogla da spava, imala je košmare, napade anksioznosti i poremećaj ishrane.

- Tog dana, imala sam osećaj kao da ne mogu da pobegnem i ne mogu da zamislim kako bi bilo da to moram svaki dan da osećam i proživljavam, kao druge žrtve nasilja. Želim svim žrtvama da poručim - Možete da pobegnete! - obratila se ona svima koji se nalaze u sličnoj situaciji njenoj.

Pre oko godinu dana, Nikol se odlučila na estetsku operaciju n a kojoj je korigovala grudi i podrvgla se liposukciji, nakon koje su joj preporučene masaže za brži oporavak. Kako se slabo kretala nakon procedure, to je značilo da je pozvala svog zlostavljača u njen dom.

- Mnogo teško sam to podnela, imala sam košmare i sada mnogo manje verujem ljudima - otkrila je ona.

- Postojali su trenuci kada sam imala osećaj krivice i pitala se "Zašto baš ja?"

Tog dana je proslavljala godišnjicu braka i maser je došao kod nje kući i primetio da joj suprug nije kod kuće. Nakon sat vremena masaže, maser ju je pitao da li može da joj izmasira noge, što je njoj bilo čudno, jer sa njima je sve bilo u redu, nisu zahtevali masažu za oporavak, kao ostatak tela zbog čega je maser i dolazio.

- Rekla sam mu "Okej", jer nisam mogla ni da pretpostavim šta je usledilo. Ležala sam na stomaku, bilo mi je veoma teško da se pomeram, jer sam imala jak steznik koji se nosi nakon liposukcije, koji ima samo otvor u donjem delu kako bih mogla da idem u toalet. On je počeo da mi masira noge, a onda je išao sve više i više. Nisam mogla da se pomerim i samo sam razmišljala da je on u mojoj kući i da smo sami i pokušavala sam da se setim nekog oštrog predmeta u mojoj blizini, ali sam bila previše slaba - bila je iskrena voditeljka.

Samo sam ležala i čekala da se završi. Mislim da je trajalo oko 15 minuta, a sve vreme sam čula njegovo teško disanje. Nisam mogla ništa da uradim, ovaj čovek je bio ogroman u poređenju sa mnom. Kada je otišao, pozvala sam muža i ispričala mu. Mislila sam da posle toga masera više nikada neću videti, međutim on je počeo da mi šalje poruke i traži da ga preporučim drugima za masažu. Kasnije sam saznala da je to radio sa svim svojim žrtvama, pokušavao da ostane u prijateljskim odnosima - rekla je ona.

- Više nikoga ne puštam u kuću kada sam sama. - rekla je Nikol koja se nada da će svojim priznanjem pomoći i ostalim žrtvama nasilja.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.