OVO NIKO NIJE ZNAO O BOGDANI RAŽNATOVIĆ: U Vukovaru osvojila bronzu za Srbiju na prvenstvu Evrope, onda i zlato!
Foto: Printscreen

BRAVOOOOO!

OVO NIKO NIJE ZNAO O BOGDANI RAŽNATOVIĆ: U Vukovaru osvojila bronzu za Srbiju na prvenstvu Evrope, onda i zlato!

Veljko je uvek govorio da je Bogdana prava žena za njega

Objavljeno:

Veljko Ražnatović je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru.

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci.

foto: printscreen

Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati košarci, prenose mediji.

Nosila je dres sa brojem 17, ali je pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu.

foto: printscreen

Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. "Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima", rekla je za medije bliska prijateljica porodice Rodić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.