PETAR STRUGAR IZABRAO ŠTALU KAO IZVOR PRIHODA! Vredan fizički rad mu može doneti ogromnu količinu novca!
Foto: printscreen

posao

PETAR STRUGAR IZABRAO ŠTALU KAO IZVOR PRIHODA! Vredan fizički rad mu može doneti ogromnu količinu novca!

Zaboravio Milicu, pa otišao u štalu

Objavljeno:

Petar je na salašu i trenutno vodi računa o 13 konja, glumac punom parom i sa osmehom na licu radi u štali. Glumac ponosno ističe da se ne libi da se lati posla, ali i da je konačno uspeo da ostvari dugogodišnju želju.

Glumac Petar Strugar ne krije da su konji njegova velika ljubav, a godinama unazad ih je držao po pansionima i maštao da otvori svoj konjički klub. Pronašao je salaš nedaleko od Beograda okružen prirodom i daleko od gradske vreve, latio se posla i počeo da ostvaruje san.

foto: Nebojša Mandić

- Trenutno u štali imamo 13 konja, 4 su kod nas u pansionu, znači u gostima su nam. Ostali su naši, za školu jahanja i za sport. Mislim da će broj konja rasti. Moj prijatelj Bojan i ja sarađujemo već neko vreme, radimo sa mojim konjima koje sam isto ovako držao na pansionu, na par mesta u Beogradu. Onda smo došli na ideju zašto ne bismo napravili svoj klub. Volimo to, time se ionako bavimo po ceo dan, svakog dana i zašto ne bismo napravili neku našu priču. Imamo školu jahanja, terensko jahanje, mogućnost bavljenja sportom. Naravno, bavićemo se i snimanjem filmova, eventualno iznajmljivanjem konja za snimanje - rekao je glumac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.