ISPLIVAO DO SADA NEVIĐENI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ! Sva je u crnom dok radi ono po čemu se pamti! (VIDEO)
Foto: Printscreen

tužno

ISPLIVAO DO SADA NEVIĐENI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ! Sva je u crnom dok radi ono po čemu se pamti! (VIDEO)

Svako malo se na njenom oficijalnom jutjub kanalu pojavi neki video koji do sada nije viđen

Objavljeno: 16:50h

Isplivao do sada neviđeni snimak ubijene pevačice Granda, Jelena Marjanović.

foto: Printscreen/youtube

Iako je nije među nama već četiri godine, njeni fanovi ne dopuštaju da ova talentovana pevačica padne u zaborav. Svako malo se na njenom oficijalnom jutjub kanalu pojavi neki video koji do sada nije viđen.

Juče je postavljen jedan od plejbekova koji je nastao pre sedamnaest godina kada je tada osamnaestogodišnja Jeca Krsmanović izdala svoj drugi album za Grand produkciju. Na njemu možemo videti preslatku mršavicu sa kosom preko leđa. Pevala je svoj hit ''Ćao mali'' rame uz rame sa Stojom Novaković, Indirom Radić, Zoricom Marković, Natašom Đorđević i Suzanom Jovanović. Ovaj video ide u prilog tome da je Jeca bila maher za dobru atmosferu.

Njene kolege bile su na nogama sve vreme dok je ona pevala. Igrali su i smejali se, dočekujući zajedno Novu 2003. godinu. Jeca je nakon ovog snimka doživela porodičnu tragediju. Otac joj je preminuo od kancera. Prestala je da peva. Kako je i sama rekla, njen glas je umro zajedno sa njenim ocem. Pogledajte kako je Jelena Marjanović, tada Krsmanović izgledala u kada su je poredili sa Cecom Ražnatović i predviđali joj zlatnu karijeru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.