NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE ISKOPIRALE KARLEUŠU! Lista je dugačka, a počinje sa Kim Kardašijan!
Foto: Printscreen

zanimljivo

NAJVEĆE SVETSKE ZVEZDE ISKOPIRALE KARLEUŠU! Lista je dugačka, a počinje sa Kim Kardašijan!

O ovome su pisali i strani mediji

Objavljeno:

Poznate ličnosti najčešće ne biraju same svoju odeću već to rade dobro plaćeni stilisti. Međutim, ponekad se desi da i njima ponestane inspiracije pa pomoć potraže na društvenim mrežama.

Tako su neki od njih naišli na Instagram Jelene Karleuše, koju prati preko dva miliona ljudi širom sveta, i poznajmili nekoliko ideja, o čemu su pisali i strani mediji.

A evo koje poznate ličnosti su bile "optužene" da su kopirale Jelenu Karleušu:

Arijana Grande

Poslednja u nizu za koju pevačica tvrdi da ju je iskopirala jeste Arijana Grande. Naime, Arijana je na ovogodišnju dodelu Gremi nagrada došla obučena u raskošnu balsku haljinu, sličnu onoj koju je Karleuša nosila za potrebe jednog snimanja.

Jelena se nakon toga obratila na Instagramu gde je postavila dokaz da je ona prva nosila ovakvu kreaciju.

Kim Kardašijan

Osim što je sama Jelena više puta tvrdila da je starleta kopira, o ovome su brujali i neki od najpoznatijih stranih medija. Ovo je došlo i do Kardašijanke koja je izjavila da je ne kopira, ali da je proverila ko je Jelena Karleuša i da joj se dopada njen smisao za modu.

Introduced her to my jeweler now she's super icy

Објава коју дели Kylie ? (@kyliejenner) дана

Kajli Džener

Svi znamo koliko Karleuša voli da menja frizure i boje kose, a mnoge je iznenadila kada je rešila da se ofarba u plavu boju. Nedugo nakon toga, Kajli Džener je pozirala sa identičnom bojom kose, što je odmah nateralo pevačicu da je optuži za kopiranje.

Lejdi Gaga

O ovome su takođe pisali strani mediji, koji su u više sličajeva pronašli neverovatnu sličnosti između odevnih kombinacija Lejdi Gage i Jelene Karleuše. Između ostalog, tu je bila i haljina od papira i providni kombinazon sa cirkonima, a naša pevačica je izjavila da je presrećna što tako velika zvezda vidi inspiraciju u njoj.

?

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

Niki Minaž

Kreaciju domaćeg dizajnera sa kojim Jelena obožava da sarađuje nosila je i čuvena reperka. Međutim, Karleuša je to "furala" prva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.