RETKO GOVORI O NJOJ, KRIJE JE OD MEDIJA I ZVEZDE GRANDA JE NE ZANIMAJU! Ona je najbitnija devojka u životu Popovića
Foto: Printscreen Youtube

snimljena bez znanja

RETKO GOVORI O NJOJ, KRIJE JE OD MEDIJA I ZVEZDE GRANDA JE NE ZANIMAJU! Ona je najbitnija devojka u životu Popovića

Aleksandru Popović, ćerku Saše Popovića, slava i šou-biznis uopšte ne zanimaju

Objavljeno:

Aleksandra se čak i ne pojavljuje često sa roditeljima na događajima i, kako kaže njen poznati tata, "živi jedan lep privatan život"

Koliko se razlikuje od većine posebno dokazuje i to da punosletstvo nije želela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša jednom prilikom i progovorio javno.

foto: printscreen

- Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče - rekao je tada Saša.

Popović je, inače, prihvatio i Suzaninog sina Danijela kao svoje dete. On je završio studije tonske režije u Sloveniji i već godinama radi u "Grandu". Popović i Suzana su presrećni zbog činjenice da deca žele da ostanu u Srbiji, te da su izrazili želju da jednog dana žive blizu njih na Bežanijskoj kosi.

foto: Dragana Udovičić

Koliko je ne interesuje popularnost govori i činjenica da se nigde ne pojavljuje sa roditeljima, a u medijima postoji svega nekoliko njenih fotki.

- Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima svoju najbolju drugaricu Kaću i jedan lep privatan život, za koji uvek kaže da želi takav i da ostane - ispričao je Popović jednom prilikom.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.