POLA ESTRADE JE LETOVALO U VILI NAŠE VELIKE FOLKERKE, A SADA JE PRODAJE ZA MILION! Sin ne da kuću, traži više para!
Foto: printscreen

brane joj da proda kuću

POLA ESTRADE JE LETOVALO U VILI NAŠE VELIKE FOLKERKE, A SADA JE PRODAJE ZA MILION! Sin ne da kuću, traži više para!

Pevačica Nada Topčagić definitivno je rešila da proda kamenu vilu u Kaluđerovini pored Tivta

Objavljeno:

Već nekoliko poslednjih godina Nada i njen suprug Zlatko se nose mišlju da bi trebalo prodati kuću jer im predstavlja problem njeno održavanje, a i pomalo im je dosadilo da u istom mestu letuju svake godine.

- Pronela se vest da prodajem kuću na moru za pola miliona evra, što nije istina. Cena naše porodične kuće mora biti bar milion jer je to velika kuća sa izlaskom na more, a imamo i tri ara placa. Nije nam hića da prodamo kuću, ali ako se pojavi neko ko će da da milion za nju, neka mu je srećna. Mi se ne odričemo lako nekretnina jer su teško zarađene. Imati toliku kuću na takvom mestu je pravo bogatstvo, ali iskreno da vam kažem, malo smo se umorili od posla koji imamo kad stignemo tamo. Godine lete i više nisam ni izdržljiva kao ranije da sa lakoćom radim. A počela je i gužva da nam smeta jer, kad smo mi kupili tu kuću, bio je mir svuda oko nas. Sada se zida na sve strane i više nema onu draž. Priroda jeste nestvarno lepa, kao i more, ali možda bi bilo lepo da Zlatko i ja malo putujemo po svetu i obilazimo druga mora, ovako smo vezani za Crnu Goru dok god budemo imali kuću - ispričala je Nada za Srpski telegraf.

Njen suprug Zlatko, kao i obično, osetio je potrebu da pojasni situaciju, pa je dobacio da pre bilo kakvog oglašavanja kuće na prodaju pevačica i on imaju obavezu da legalizuju dograđeni deo nekretnine.

- Sinoć smo doputovali sa Tare u Beograd, a planiramo da putujemo u Crnu Goru tek kada budu relaksirane sve mere, odnosno kada se ukinu. Moramo da završimo proces odobrene legalizacije dograđenog dela kuće. Tek treba da nam odrede mehanizam plaćanja i kada sve završimo, moći ćemo da razmišljamo o prodaji naše nekretnine - rekao je Zlatko Đorđević, muž Nade Topčagić.

foto: Dragan Kadić

Sin Mikica zacepio i ne da kuću ni za milion

Nada kaže da je njen jedinac Mikica u stvari vlasnik porodične vile na moru i da bez njegovog odobrenja ne može ni da proda kuću. Pevačica ističe da je srećna što je za života uspela da obezbedi porodicu, a ponosna je na lep odnos sa naslednicima.

- Sin, snaha i naših dvoje unučića su razlog našeg života i bogu hvala što smo Zlatko i ja uspeli da im obezbedimo materijalnu sigurnost u teškim vremenima. Još više me raduje što su naša deca samostalna i što moj Mikica ima svoj posao sa nekretninama i što je školovani pravnik. Bez mišljenja i saglasnosti dece mi ništa ne radimo, a i ne bismo mogli jer je Mikica vlasnik kuće u Crnoj Gori i on će je prodati samo ako se pojavi kupac koji je spreman da plati više od milion evra - istakla je Topčagićeva.

Pola estrade letovalo kod Nade

Topčagićeva je u svojoj kući na moru gostila mnoge koleginice i kolege, a postoji i anegdota kako je od navalentnog komšije na moru, kolege Miloša Bojanića morala da se skriva. Takođe i sa Lepom Brenom Nada je imala zanimljive dogodovštine na moru.

- Pola estrade je bilo kod mene jer ja volim da ugostim. Druga su to vremena bila. Brena nam je bila non-stop u gostima. Nas dve smo se "šopale" krempitama. Brena je jako pazila na liniju, a ja sam se tek bila porodila. Non-stop sam jela, ždrala sam šta stignem, a Brena mi je rekla: "Je l' ti misliš da ja sada ne bih volela da mogu da jedem". Onda me je namazala istim tim šampitama koje sam jela. Bila sam u toplesu, ali nju nije bilo briga, svu me je umazala, i preko grudi. Brena je tada radila po 3.000 sklekova. Žena sedi i diže noge i radi vežbe da bi se zategla - prisetila se pevačica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.