GDE JE NESTAO IGOR? SEVERINA PARTIJALA DO ZORE U DRUŠTVU OVOG MUŠKARCA: On joj poslao tamburaše pod prozor
Foto: Printscreen Instagram

kebin sin pao u zaborav?

GDE JE NESTAO IGOR? SEVERINA PARTIJALA DO ZORE U DRUŠTVU OVOG MUŠKARCA: On joj poslao tamburaše pod prozor

Društvo, među kojima su bile i Iva Radić, Sanja Duggan, Ljupka Gojić i Aleksandra Dojčinović skupilo se radi Davora Grgina

Objavljeno:

Severinu Kojić (48) ne more brige nakon navodne rastave od Igora Kojića (32) o kojemu se u regiji šuška naveliko.

I dok je danima bila zatvorena u svoj penthouse od 300 kvadrata na zagrebačkom Kozjaku, Seve je izašla iz stana tek pre nekoliko dana da ode u policiju na razgovor nakon što ju je učiteljica škole u koju ide njen sin prijavila za pretnje.

No splitska pevačica je u utorak uveče konačno izašla malo se opustiti kako bi proslavila rođendan svojega PR-a i dugogodišnjeg prijatelja Davora Grgina. Društvo, među kojima su bile i Iva Radić, Sanja Dugan, Ljupka Gojić, Aleksandra Dojčinović, partijalo je u jednom zagrebačkom kafiću, slike pogledajte OVDE.

Kao prava zabavljačica, Seve se latila mikrofona i zapevala, kao i Iva Radić, s kojom je Splićanka donedavno zahladila odnose.

Seve ovaj put nije lomila čaše, kao na svojedobnoj proslavi venčanja drugog prijatelja, pevača Tonija Cetinskog. Seve je nedavno proslavila i vlastiti rođendan, ali u svojem stanu na Kozjaku dok je bila u samoizolaciji nakon povratka iz Beograda. Njen menadžer poslao joj je tamburaše pod prozor pa je ushićeno izašla na balkon u haljinici i pevala.

Kako saznaje 24.hr od Sevinih prijatelja, “nešto definitivno nije u redu između nje i Igora”, jer “nikad nisu bili toliko razdvojeni”. I kad je išla na turneju u Ameriku, Igor je išao s njom. Severina je u Zagrebu od sredine aprila, a Igor je ostao u Beogradu kod roditelja i posvetio se starom poslu, kojim se bavio pre nego što je upoznao pevačicu.

Opet je počeo raditi kao fudbalski menadžer, a Seve se posvetila sinu, o kojemu samo razdragano priča.

(Espreso.co.rs/24.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.