KAĆA GRUJIĆ ZA 28. ROĐENDAN DOBILA STAN U BEOGRADU NA VODI: Poklon od 225.000 evra od tata Gruje i mama Biljane!
Foto: Printscreen Instagram

KAD TATA OTVORI DŽEP

KAĆA GRUJIĆ ZA 28. ROĐENDAN DOBILA STAN U BEOGRADU NA VODI: Poklon od 225.000 evra od tata Gruje i mama Biljane!

Katarina Grujić je od roditelja dobila stan u Beogradu na vodi vredan 225.000 evra! Pevačica je za taj poklon saznala na proslavi 28. rođendana, koju je sinoć organizovala na jednom beogradskom splavu.

Objavljeno:

- Kaća nije imala pojma šta joj se sprema! Njen tata Gruja i mama Biljana rešili su da joj kupe stan u Beogradu na vodi kad su nedavno posetili Đanija, koji živi u tom elitnom naselju. Oduševili su se pogledom koji se pruža sa terase i odmah su odlučili da baš tamo skuće ćerku - priča Informerov izvor, i dodaje:

- Već posle desetak dana kaparisali su stan od 90 kvadrata, koji košta 225.000 evra. Kaćin novi dom je na šestom spratu, ima dnevnu i tri spavaće sobe. Najviše im se dopala terasa na koju se može izaći iz dnevne i jedne spavaće sobe.

Kaća je priznala da jedva čeka da se osamostali, ali je napomenula da će joj nedostajati porodica od koje se nije razdvajala tokom pandemije korone.

- Devet godina sa porodicom stanujem u kući na Voždovcu, a ranije smo živeli u stanu. Rođena sam u Beogradu i navikla sam na ovaj kraj. Ipak, treba da se osamostalim zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života. Svake nedelje menjala sam hotele i krevete i u tim trenucima čeznula sam za mirom. To se malo promenilo tokom pandemije, kada sam sve slobodno vreme posvećivala sestriću, a dešavalo se i da porodicu iznenadim nekim specijalitetom koji sam sama spremala. Sve to će mi nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući! - rekla je Grujićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.