IZGUBILA JE DETE, PA MUŽA, A SADA I OVO! Severina izgubila još jedan sudski spor, od sada ve sme da uradi ovo!
Foto: printscreen

JOŠ I OVO

IZGUBILA JE DETE, PA MUŽA, A SADA I OVO! Severina izgubila još jedan sudski spor, od sada ve sme da uradi ovo!

Sve su glasnija šuškanja o razmiricama i bračnim problemima sa suprugom Igorom Kojićem, a u međuvremenu je Severini stigao i novi udarac.

Objavljeno:

Pevačica Severina Kojić proteklih meseci proživljava buran period. Nakon što je ostala bez sina koji je sudskom odlukom dodeljen ocu Milanu Popoviću Severini navodno ne ide ni na ljubavnom planu. Sve su glasnija šuškanja o razmiricama i bračnim problemima sa suprugom Igorom Kojićem, a u međuvremenu je Severini stigao i novi udarac.

Pevačica je, kako pišu 24 sata, izgubila još jedan sudski spor. Severina se žalila na privremenu meru Opštinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne sme da objavljuje fotografije maloletnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku. Takođe, morala je tada da ukloni sve fotografije.

foto: Printscreen

Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu meru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila da objavljuje fotografije dečaka. Radi se o privremenoj meri koja važi do okončanja parnice između bivših partnera. Ako slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve mora da plati 5000 kuna, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama, pišu 24 sata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.