Ovo je najlepša Srpkinja: Kosovka devojka osvojila titulu Mis Srbije 2015! (FOTO)

Lepota Srbije

Ovo je najlepša Srpkinja: Kosovka devojka osvojila titulu Mis Srbije 2015! (FOTO)

U BDP održan izbor za Mis naše zemlje. Nova misica je Katarina Šulkić iz Zvečana, ide u školu i ima 17 godina
Objavljeno: 07:15h

Nesvakidašnja "predstava lepote" održana je u ponedeljak veče na sceni Beogradskog dramskog pozorišta - izbor "Mis Srbije" za 2015. godinu. "Daske koje život znače" gorele su pod štiklama 20 "vrelih" učesnica takmičenja, a lentu najlepše odnela je učenica Katarina Šulkić (17) iz Zvečana. Njene pratilje, ne manje atraktivne, jesu Bojana Bojanić, mis Vojvodine, i Teodora Janković iz Beograda. Devojke su u tri navrata prodefilovale improvizovanom pistom. Lepotice su najpre "načele" maštu muškog dela publike u cvetnim kreacijama sa grafičkim motivima, kreatora Bate Spasojevića, skrivajući poglede iza naočara za sunce. Onda se su se iza zavese pojavile i pokazale vretenasta tela u belim kupaćim kostimima.

Facebook/Katarina Šulkić
Pojedine su zbog treme zaboravile da odvežu maramu sa pojasa, ali publika ih je sve pozdravila aplauzom. "Pokrivene" i dalje su plenile poput grčkih boginja u narednom krugu kada su prošetale u svečanim haljinama i kombinezonima u beloj i "krem" boji, kreatorke Marije Šabić. U pauzama nastupili su Mirjana Mika Kostić, grupa "Ministarke", Milena Ćeranić i Ćemo, a pred samo proglašenje pobednice scenu je zapljusnuo talas energije "El kubano" orkestra.
Facebook/Katarina Šulkić
Nova misica, Katarina Šulkić, osim stasom, oduševila je i glasom, pevajući duhovnu pesmu o Bogorodici, što je izazvalo oduševljenje prisutnih, koji su je pozdravili ovacijama. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.