POVEZIVALI JE S MAFIJAŠIMA, A NAVODNO SE OPROBALA I U PROSTITUCIJI! Bivša voditeljka završila sa 10 godina mlađim
Foto: printscreen

sada ponovo šokira

POVEZIVALI JE S MAFIJAŠIMA, A NAVODNO SE OPROBALA I U PROSTITUCIJI! Bivša voditeljka završila sa 10 godina mlađim

Bivša voditeljka i starleta Ava Karabatić našla je deset godina mlađeg muškaraca i odlučila da se skrasi

Objavljeno:

Po svemu sudeći Ava je presrećna što je uplivala u romansu sa muškarcem za sada još uvek nepoznatom javnosti.

- Uvek su me povezivali sa nekim mafijašima, ali sam ljubav svoju pronašla u Dubrovniku. U pitanju je deset godina mlađi muškarac – izjavila je kratko Ava.

foto: printscreen

Podsetimo, Karabatićeva je u javnosti često pričala o elitnoj prostituciji. Jedna od poslednjih objava na njenom blogu izazvala je najviše pažnje u domaćim medijima.

- Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija, i tu bih se uhvatila za reč ''elitna'' od kad su prostitutke ''elita''?? Zna se tko je elita, poznati doktori, piloti itd, ali ko sam ja da menjam termine. Kako god poznajem par ''elitnih prostitutki'' koje sam upoznala u estradnom svetu, samim tim znam kako to funkcioniše. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl. od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sprotista, političara ( kad kažem poznati mislim na baš poznate). Biću iskrena, i ja sam dobijala ponude i ponude ''za noć'' od raznih poznatih političara, fudblaera, na Balkanu, ali naravno sve sam kulturno odbila - tvrdi Ava Karabatić.

foto: printscreen

Ona je istakla i da zna tačna mesta gde se i kako "radi". Prepričava i da ljudi sa jahti daju najviše novca.

- Obične prostitutke funkcionišu na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gde su često umešani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom leta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra. Ako sednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poenta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ''noćnih dama" koje pratite na instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji - smatra Ava Karabatić.

Ona čak i sama kaže da je za nekoga elitna prostitutka, ali prema njenim rečima - svoj novac je sama zaradila.

- Ja sam isto za neke elitna prostitutka jer sam poznata i objavljujem provokativne slike na svom svom instagarmu. Ja od svojih slika živim i mogu da priuštim, i najvažnije - samsa sam zaradila. Ja osim zanimanja ''starleta'' za razliku od drugih starleta sam diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika – napisala je tada bivša voditeljka.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.