SVI SMO OBOŽAVALI HUREM, A MALO KO ZNA NJENO POREKLO! Nedavno je prihvatila ulogu u seriji o bombardovanju Srbije!
Foto: Profimedia

hrvatica

SVI SMO OBOŽAVALI HUREM, A MALO KO ZNA NJENO POREKLO! Nedavno je prihvatila ulogu u seriji o bombardovanju Srbije!

Turksa glumica najavila novu ulogu u seriji i uskoro ćemo je opet gledati

Objavljeno:

Tursko- nemačka glumica Merjem Uzerli (36) koja se proslavila ulogom Hurem u seriji “Sulejman veličanstveni” digla je veliku prašinu novim intervjuom u kojem je pričala o honorarima i novoj ulozi koju bi publika sa prostora Srbije sa velikom pažnjom ispratila.

foto: Profimedia

Glumila bih u seriji čak i u zamenu za sladoled, ali važno je da me priča potpuno osvoji. Ne padam na velike cifre. Uzalud je dobra plata ako ne verujem u projekat – rekla je Merjem Uzerli za magazin “TV novele”.

Merjem je tako indirektno i priznala da je za prihvatanje uloge Hurem ili Selin u seriji “Gecenin kraliçesi” (2016) presudan bio scenario.

Ipak, da je znala šta će joj se desiti na snimanju “Sulejmana veličanstvenog” možda popularna Hurem ne bi prihvatila ovaj glumački zadatak. Zbog neverovatnog tempa rada glumica je upala u psihičku krizu zbog koje se lečila u Nemačkoj, a nakon što se oporavila vratila se u Tursku i nastavila sa glumom.

foto: Printscreen/youtube

Tamošnja javnost pratila je njenu karijeru, ali i ljubavni život. Šuškalo se da je Hurem nakon raskida sa milionerom Kanom Atešom sa kojim ima ćerku Laru i surove borbe za starateljstvo nad detetom (Kan je prvo od nje zahtevao da abortira, a nakon Larinog rođenja, poveo je oštru sudsku borbu protiv majke svog deteta), u vezi sa Čaglarom Ertugrulom.

Povod za to bila je želja popularnog turskog glumca, koji je po zanimanju mašinski inžinjer, da u novom filmu igra baš sa Merjem, a film je značajni poduhvat u najavi.

Naime, kako pišu “TV Novele”, pre pandemije korona virusa, kružile su glasine da bi Merjem Uzerli i Čaglar Ertugrul, zvezda serije “Ćerke”, mogli da zaigraju kao partneri u novom filmu turskog reditelja Olguna Ozdemira, a čija bi tema bila bombardovanje SR Jugoslavije 1999. godine. Na glasinama se zasada sve i završilo, a publika željno čeka da projekat ugleda svetlo dana.

Hurem inače dešavanja u našem regionu odlično poznaje s obzirom da je po baki, očevoj sestri, poreklom iz Hrvatske gde je boravila pre nekoliko godina.

Kada su u pitanju serije, Merjem je glumila u “Banditima”, ali se nije dugo zadražala na ovom projektu.

Jasno je da je prednost dala majčinstvu, a danas sa svojom Larom najviše vremena provodi u rodnoj Nemačkoj, za Tursku je i dalje veže posao, a ovih dana priseća se na Instagramu divnih dana provedenih na Kanskom filmskom festivalu poslednjih godina. Tradicionalna manifestacija ove godine odložena je zbog pandemije korona virusa.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.