JAVNE LIČNOSTI REŠENE, UZEĆE 100EVRA OD DRŽAVE KAKO BI UDELILI SIROMAŠNIMA! Ovo je kratak spisak pevačica i glumaca
Foto: printscreen

među njima i jedna manekenka

JAVNE LIČNOSTI REŠENE, UZEĆE 100EVRA OD DRŽAVE KAKO BI UDELILI SIROMAŠNIMA! Ovo je kratak spisak pevačica i glumaca

Zbog pandemije koronavirusa i vanrednog stanja koje nas je zadesilo, poznate ličnosti, kao i svi punoletni građani Srbije, imaju pravo na jednokratnu pomoć od države u iznosu od sto evra

Objavljeno:

Mnoge ličnosti sa javne scene su najpre istakle da taj novac ne žele da uzmu, ali su se ipak predomislili i rešili da ulože taj novac u humanitarne svrhe, a o ovome su pričali u emisiji "Ekskluziv".

Pevačica Tamara Milutinović je istakla da ne želi taj novac ali, kada je čula da niko drugi ne može da ih uzme umesto nje, predomislila se.

- Prvo sam mislila da neću uzeti to, već ću ostaviti neko kome je potrebnije da uzme umesto mene. Međutim, saznala sam da moram da se prijavim, da niko drugi neće moći umesto mene i da taj novac neće moći da uzme neko kome je potrebniji. Tako da ću to ja da uradim i dam ga nekome - priča Tamara Milutinović.

Aleksandra Mladenović je istog razmišljanja kao i njena koleginica.

- Ja sam se prijavila. Te pare ću dati nekome kome su potrebnije nego meni. Videću kome je najpotrebniji. Meni u ovom trenutku to nije najpotrebnije - kaže Aleksandra.

Trudna manekenka Sofija Milošević je takođe jedna od onih koji nisu želeli da uzmu sto evra od držace, ali se predomislila iz humanih razloga.

- Nisam bila za to da se prijavim i uzmem, ali onda je krenula ta priča da nekome mogu da poklonim. Ali, naravno ako mogu da poklonim kome je novac potrebniji nego meni u ovom trenutku, zašto da ne. Definitivno neću da uzmem za sebe - rekla je Sofija.

- Rekli su mi: "zašto pričaš da nećeš uzeti? Uzmi, pa daj nekome". Sigurno ću dati kome je to zaista potrebno. Jer, razumem da je puno ljudi osetilo ozbiljan finansijski gubitak u svemu ovome - istakla je Milena Ćeranić, a istog razmišljanja je bila i njena koleginica Katarina Živković.

- U početku sam bila mišljenja da ne treba da se prijavljujem. Ali, daću onome kome treba - kaže Kaća.

Osim njih, tu su i glumci poput Stevana Pialeta, Luke Raca i Miodraga Radonjića koji će ovih 100 evra dati u humanitarne svrhe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.