DECA SU IM BOLESNA, DEKIJU PANTELIĆU LEKARI SAOPŠTILI RUŽNU VEST: Ona je njegova žena, prošla golgotu zbog porodice
Foto: Printscreeen

stub proodice

DECA SU IM BOLESNA, DEKIJU PANTELIĆU LEKARI SAOPŠTILI RUŽNU VEST: Ona je njegova žena, prošla golgotu zbog porodice

Pantelić se nakon dve godine teške borbe izborio sa opakom bolešću

Objavljeno:

Miona, poput svog supruga voditelja Dekija Pantelića, uvek ima široki osmeh na licu, i pored svih nedaća koje su zadesile njihovu porodicu, te svojim primerom potvrđuje onu krilaticu da najiskreniji osmeh imaju oni koji se raduju svemu onome što život čini lepim jer su i te kako upoznati sa njegovom ružnom stranom.

Iako je njena bračna zajednica sa voditeljem Dejanom Pantelićem uvek bila skladna i ispunjena velikom ljubavlju, ona je često nailazila na ozbiljne testove zbog "više sile".

Naime, par je u najranijem detinjstvu svoje dece saznao da sin Vukašin i ćerka Lena boluju od dijabetesa, zbog čega su u potpunosti promenili kako njihovu tako i svoju ishranu, u znak podrške.

Nekoliko godina kasnije je još jedna teška vest potresla njihovu porodicu, i to onda kada je Dejanu saopšteno da ima karcinom krajnika.

Pantelić se nakon dve godine teške borbe izborio sa opakom bolešću, o čemu je u više navrata javno govorio, a pri povratku na male ekrane su svi primetili da je drastično smršao, ali je osmeh na njegovom licu ostao nepromenjen.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.