SLOBODA MIĆALOVIĆ SE PREDALA I OTKRILA KO JOJ JE KONKURENCIJA! Ova žena ju je pobedila, a sada isplivala i fotka!
Foto: printscreen

foto ubod

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE PREDALA I OTKRILA KO JOJ JE KONKURENCIJA! Ova žena ju je pobedila, a sada isplivala i fotka!

Nakon uvođenja vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa ona se zajedno sa svojom porodicom uputila ka vikendici koju imaju u Vojvodini

Objavljeno:

Glumica Sloboda Mićalović je nakon udaje za glumca Vojina Ćetkovića dobila bliznakinje Veru i Milu, a njen porodični život mnogi vide kao bajku ispunjenu ljubavlju, slogom i mirnim, izbalansiranim životom za kojim mnogi žude.

Nakon uvođenja vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa ona se zajedno sa svojom porodicom uputila ka vikendici koju imaju u Vojvodini, gde su zajedno proveli najteže i najizazovnije dane za naše društvo.

Ipak, nakon ukidanja vanrednog stanja, glumica je odlučila da se malo opusti i ponovo se druži sa ljudima koji je očigledno inspirišu. Sloboda je podelila fotografije iz restorana. Glumica je uživala u veoma živopisnoj atmosferi, što može i da se vidi po slikama, a u jednom momentu je pozirala ispred statue Džesike Rebit, koja je oličenje seksualne privlačnosti.

Glumica je pozirala ispred statue sa izrazom lica, kojim se na šaljiv način takmiči sa s*ksepilom atraktivne junakine. Ovoga puta čini se, predala je borbu svojoj konkurentkinji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.