SLAĐANA MILOŠEVIĆ REŠILA DA PROGOVORI O JEZIVOM NASILJU! Trpela je batine i maltretiranje
Foto: ATA images

užas

SLAĐANA MILOŠEVIĆ REŠILA DA PROGOVORI O JEZIVOM NASILJU! Trpela je batine i maltretiranje

Pevačici je onda u Urgentnom centru ukazana lekarska pomoć i konstatovane su joj lakše telesne povrede

Objavljeno:

Pevačica Slađana Milošević emotivno je slomljena nakon što je na nju fizički nasrnuo, sada već bivši emotivni partner I.S. Zbog svega što joj se desilo Slađana je često u medijima, a ovoga puta je odlučila da progovori o svemu.

Slađana Milošević je progovorila i o nasilju koje je nad njom izvršio nekadašnji momak. Kako se tada pisalo pevačicu je partner tokom svađe u kupatilu gurnuo, nakon čega je ona pala na šolju i veš mašinu. Onda joj je oteo iz ruke telefon, nakon čega ju je ponovo gurnuo, a ona je tada pala preko kade. Pevačici je onda u Urgentnom centru ukazana lekarska pomoć i konstatovane su joj lakše telesne povrede.

foto: Dado Đilas

- Ispravka, nisam odlučila da o tome javno govorim, već sam na to bila primorana. Naime, iz potpuno neobjašnjivih razloga u javnost su procurili iskazi moje, oštećene, kao i okrivljene strane. To se ne sme događati u uređenoj državi i tome se mora stati na put. Ako ne možete izneti istinu, bez učešća tabloidne javnosti, onda organi reda i sudovi nemaju nikakvu svrhu. Hajde da ih zatvorimo i da moć predamo u ruke tabloida, kako bi se maliciozni naslađivali. Nikada ne bih potražila pomoć od organa reda da sam znala da ću biti grešnički razapeta - rekla je pevačica i dodala:

- Bolje bi bilo istrpeti svaku bol. Svaka žena koja je pratila ovaj incident dobro će razmisliti da li da prihvati preporuku o prijavljivanju bračnog nasilnika. Ako ćemo ženama savetovati i tvrditi da će im država i sistem pomoći, onda nemojmo od njih praviti dvostruke žrtve. Smatram ovo klasičnim proganjanjem i linčom javnosti, nikakvom pomoći. Nažalost, ima žena koje u svakom javnom pisanju vide oblik reklame. Trudila sam se da u proteklom periodu naglasim koliko su prava žena ugrožena, a one same zapostavljane, i to ću činiti i dalje, jer nisam uzalud pisala knjigu o ženskim sudbinama na 1.732 stranice. Važno je da, i ako trpimo nepravdu, nikada sebi ne dozvolimo gubitak samopouzdanja, vere i želje da svoj status popravimo i stanemo na sopstvene noge - zaključila je Slađana .

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.