BREGA IMA 6 KUĆA NA SENJAKU, SAMO JEDNA VREDI MILIONČE: Priča se da je tu živeo jedan od najlegendarnijih pevača!
Goran Bregović, Foto: Printscreen

NAPRAVIO JE SEBI PRAVI RAJ

BREGA IMA 6 KUĆA NA SENJAKU, SAMO JEDNA VREDI MILIONČE: Priča se da je tu živeo jedan od najlegendarnijih pevača!

Naime, prvo je otkupio plac na kojem je bila stara kuća, a onda je do detaljima sa arhitektama napravio plan kako želi da izgleda njegov porodični dom

Objavljeno:

Muzičar Goran Bregović poseduje šest kuća na Senjaku.

Lider Bijelog dugmeta je navodno sagradio velelepnu vilu čija je vrednost oko milion evra.

Naime, prvo je otkupio plac na kojem je bila stara kuća, a onda je do detaljima sa arhitektama napravio plan kako želi da izgleda njegov porodični dom na tom mestu.

- Mesecima je Brega razmišljao šta će izgraditi na placu koji je poprilično veliki. Prva zamisao mu je bila da izgradi hotel i uplovi u novi biznis, koji bi bio popularan u ovom delu prestonice. Međutim, stanari okolnih kuća su se pobunili zbog te ideje, te je odustao od toga. Onda je razmišljao da napravi prostor za restoran, međutim, ponovo je naišao na negiranja komšija. Na kraju je rešio da izgradi vilu koju će najverovatnije kada bude bila završena izdavati, kao što to čini već sa brojnim kućama koje poseduje - otkriva izvor blizak muzičaru i dodaje:

- Kada je odlučio šta želi da gradi, počeo je sa arhitektama da pravi plan kako će kuća da izgleda. Nije želeo da prepusti ništa slučaju, te je želeo svakom detalju da posveti veliku pažnju i da bude uključen u čitav projekat. Kreativnosti mu ne manjka, te uvek zna šta želi pa dizajnerima i arhitektama sugeriše tokom izgradnje kako bi prostor izgledao nesvakidašnje. Kako su svi radovi završeni, poslednjih nedelja traži nameštaj i sve ono što je potrebno da se ispuni enterijer u kući, koja uopšte nije mala. Ako sve ide po planu, trebalo bi da se početkom leta useli - objašnjava izvor blizak Bregoviću.

Inače, kako se u jednom trenutku pričalo po rokenrol beograskim kuloarima, u jednoj od tih kuća, nije poznato kojoj, jedno vreme je živeo legendarni rokenrol pevač Mladen Vojičić Tifa, bivši frontmen sarajevskih bendova Bijelog dugmeta, Divljih jagoda i Vatrenog poljupca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.