ESTRADNI RAZVODI O KOJIMA JE BRUJALA CELA SRBIJA! Ona se udala za milionera, dok je on voditeljku zamenio pevačicom
Foto: Printscreen

razvodi

ESTRADNI RAZVODI O KOJIMA JE BRUJALA CELA SRBIJA! Ona se udala za milionera, dok je on voditeljku zamenio pevačicom

Dajana i Žika u braku su dobili sina Dušana, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima

Objavljeno:

Pojedine srpske voditeljke prošle su kroz buran životni period nakon razvoda, a dok su neke od njih otvoreno govorile o krahu ljubavi, druge nisu želele da u javnosti iznose detalje iz svog privatnog života.

Dajana Paunović pre tri godine stavila je tačku na brak sa 24 godine starijim producentom i voditeljem Žikom Jakšićem.

Dajana i Žika u braku su dobili sina Dušana, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. U javnosti nakon toga nisu otkrivali dali imaju nove partnere.

foto: printscreen

- Ipak treba posvetiti vreme sebi, posle braka, posle neke duže veze, ja sam takođe godinama bila sama i nisam neko ko može da bude sa bilo kim, više sam za to da budem sama nego sa bilo kim - rekla je Dajana nedavno u emisiji "Magazin IN".

Snežana Dakić je devet godina bila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, a 2014. godine su se razveli.

U braku su dobili ćerku Lauru, koja je nedavno proslavila 14. rođendan, a Snežana i Vladimir ovim povodom su se okupili, te zajedno obeležili rođendan naslednice.

Vladimir Mikić iza sebe ima tri braka. Pre Snežane, bio je u braku sa prvom suprugom Draganom, sa kojom ima bliznakinje. Nakon razvoda od Snežane oženio se trećom suprugom Jovanom, sa kojom je dobio ćerku Milu, a nedavno su objavili da se razvode nakon tri godine braka.

foto: Instagram

Voditeljka Branka Nevistić u braku sa košarkašem Momčilom Lavrnićem dobila je sina Luku, a nakon što su se razveli Momčilo je oženio pevačicu Anu Stanić.

Sa njom ima sina Vuka, a nedavno se šuškalo da se razvode, nakon čega je pevačica demantovala te navode.

Branka Nevistić takođe je pronašla sreću drugom braku, sa biznismenom Branislavom Grujićem, za kog se piše da je milioner.

foto: Printscreen

Ana Mihajlovski iza sebe ima dva braka. Sa prvim partnerom Goranom Stamenkovićem, vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn", ima naslednicu, dok je u drugom braku sa biznismenom Mirkom Grubinom dobila sina i ćerku.

Ana je pre nekoliko meseci otpočela vezu sa Vukom Kostićem, ali su trenutno romansu stavili na pauzu, zbog razdvojenosti usled aktuelne situacije u zemlji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.