JELISAVETA ORAŠANIN MORA SAMA SEBI DA DAJE INJEKCIJE ZBOG BOLESTI! Saznala da je trudna, pa odmah otišla na planinu
Foto: printscreen

održava trudnoću

JELISAVETA ORAŠANIN MORA SAMA SEBI DA DAJE INJEKCIJE ZBOG BOLESTI! Saznala da je trudna, pa odmah otišla na planinu

Kako je još rekao, budući da je njena prva trudnoća bila identična i da je primala istu terapiju

Objavljeno:

Kada je saznala da je u drugom stanju, Jelisaveta je rešila da ode na Divčibare, gde uživa u prirodi i svežem vazduhu, a društvo joj prave ćerka Petra i suprug Miloš, koji zbog poslovnih obaveza često dolazi u Srbiju.

- Jelisaveta se podvrgla vantelesnoj oplodnji po drugi put i bogu hvala bilo je uspešno. Nikome nije želela da kaže dok ne prođu prvi meseci i dok ne uradi sve potrebne prenatalne testove - ispričao je izvor blizak poznatom paru.

foto: Printscreen Instagram

- Jelisaveta je zbog vantelesne oplodnje sada na hormonskoj terapiji, ali osim hormona svakodnevno prima i injekcije zbog trombofilije, zbog koje se i podvrgla ovakvom vidu oplodnje - ispričao je dobro obavešteni izvor jednog medija.

Kako je još rekao, budući da je njena prva trudnoća bila identična i da je primala istu terapiju, Jelisaveta je obučena da sama sebi daje injekcije. Tako je tokom pandemije koronavirusa izbegla svakodnevne odlaske u dom zdravlja.

- Jelisaveta se super oseća jer na planini može da se odmara, čita, šeta, ali se i zdravo hrani. Miloš se takođe trudi da brigu oko ćerkice Petre maksimalno preuzme na sebe kako bi poštedeo svoju trudnu suprugu dodatnog napora - kaže izvor i dodaje:

I Miloš i Jelisaveta su bili veoma uplašeni kada je koronavirus stigao i kada je proglašena pandemija jer su tek saznali da će dobiti drugo dete. Bojali su se da Jelisaveta ne izgubi bebu ukoliko bude u kontaktu sa obolelim ljudima, tako da su jednoglasno doneli odluku da se izoluju na Divčibarama, gde je Teodosić izgradio hotel. Po potrebi, Miloš dolazi u Beograd kako bi ispunio sve poslovne obaveze - ispričao je izvor. Kako je rekao, sada je situacija mnogo bolja jer epidemija jenjava, a prošla su i prva tri najrizičnija meseca trudnoće.

foto: Printscreen Instagram

Atraktivna glumica o svojoj trudnoći ne želi da govori javno, a u to su se uverili mediji koji su je pozvali u toku jučerašnjeg dana. Nakon što su se predstavili, prekinula je razgovor i spustila slušalicu, a onda se do kraja dana više nije javljala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.