NAŠU PEVAČICU CELA SRBIJA ZOVE LEPOTICOM, A ONA JE JEDINA BEZ SILIKONA! Svojim prirodnim izgledom prava je bomba
Foto: Printscreen

lepotica

NAŠU PEVAČICU CELA SRBIJA ZOVE LEPOTICOM, A ONA JE JEDINA BEZ SILIKONA! Svojim prirodnim izgledom prava je bomba

Ovim povodom je prokomentarisala da i dalje ne planira da radi ništa na sebi

Objavljeno:

Jedna od najuspešnijih "Zvezda Granda" Milica Pavlović, slobodno bi se mogla nazvati fenomenom u svojoj profesiji.

Naime, zgodna brineta na sebi nema ni jednu estetsku intervenciju kojima se u poslednje vreme sve pripadnice lepšeg pola i njene koleginice podvrgavaju.

? #statusquo

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана

Pevačica je često u svojim intervjuima isticala kako na sebi ništa nije radila i da je zadovoljna sopstvenim izgledom koji pleni širom Balkana.

Dok se mnoge hvale malim i prćastim nosićima, grudima za šet brojeva većim i ustima iz kojih žargonski rečeno "curi silikon", to za lepu pevačicu nije slučaj. Kao jedan od dokaza može se priložiti to što ona na svom Instagram profilu nikada nije snimila i slikala svoje zahvate, jer ih nije ni bilo.

?

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана

Pavlovićeva je ovim povodom prokomentarisala da i dalje ne planira da radi ništa na sebi.

- Nemam ništa protiv estetskih zahvata i onih devojaka koje to vole da rade. Ja nisam jedna od njih i za sada me to ne privlači. Volim da gajim prirodan izgled, svežinu u licu i prirodan ten bez preteranog potamnjivanja. Iako je moj posao dosta naporan i stresan, prvenstveno zbog zagušljivosti prostorija u kojima nastupam, kasnog ležanja i ranog ustajanja, kod mene se hvala Bogu još uvek ne vide neke drastične razlike. Znam da brojne kolege muku muče sa tamnim podočnjacima, pa ih ispravljaju filerima, ali kod mene nije tako. Čarobne ruke moje šminkerke srede sve minimane nesavršenosti na mom licu. Mislim da je recept u tome da volite sebe i volite svoje nesavršenosti. Dese se naravno dani kada mi se ne dopada kako izgledam, ali brzo prođe - rekla je Milica iskreno.

Još jedna potvrda da Milici sjajno stoji prirodan izgled, jesu i njeni muzički počeci. Pojavljivanjem u "Zvezdama Granda" svojim prirodnim izgledom doprla je do srca publike. O njenom izazovnom igranju, dugoj, bujnoj kodi, prirodnim crtama lica, svi su govorili.

Prvim singlom "Tango" napravila je bum.

Podsećamo da je pre dve godine MIlica je popunila sve naslovne strane zbog tvrdnji da je ugradila silikone u grudi, a ona se "pravdala" da se ugojila, ali joj je nacija poverovala tek kada je smršala. Tada je govorila ovako:

- Mene više niko ne pita da li sam radila grudi ili nisam, nego me pitaju "gde sam radila, da li je neka nova metoda ili silikon". I kad kažem da nisam radila, svi misle da lažem. Nisam, majke mi!

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.