JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE NAJBOLNIJA STVAR U ŽIVOTU! Ima veze sa decom i dešava se svako jutro!
Foto: printscreen

emotivno

JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA ŠTA JOJ JE NAJBOLNIJA STVAR U ŽIVOTU! Ima veze sa decom i dešava se svako jutro!

I Željko se nadovezao

Objavljeno:

Pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović već godinama uživaju u skladnom braku, a evo šta izdvajaju kao njegov najvažniji "sastojak"!

Željko i Jovana zaljubili su se 2008. kada su zajedno vodili Eurosong u Beogradu, venčali su se 2012. na Maldivima i imaju troje dece, sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu.

foto: printscreen

"Mi se poštujemo, i zaista uvažavamo baš sve različitosti jedno kod drugog. Potpuno smo iskreni i takvi smo od prvog dana. Zaljubljeni smo jer se volimo, nema tu kalkulisanja," rekla je Jovana.

Željko se romantično nadovezao.

"Svaki put kada je pogledam, gledam u svoju sreću. Mi jednostavno uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i uvek smo tu jedno za drugo," rekao je pevač, koji ima i odraslu kćerku Minu.

Bave se različitim poslovima, oboje su u žiži interesovanja javnosti, a Jovani najviše smeta što nije tu kada se deca bude jer radi Jutarnji program.

foto: Printscreen

"Zbog karijere žrtvujem najveći segment svog privatnog života, buđenje s decom i to je nenadoknadivo. Sama sam to izabrala, ali moja deca znaju samo za jutro vikendom s mamom. S njima sam zato tokom celog popodneva i večeri, pa mislim da je OK tako," rekla je ona.

"Uvažavamo se i podržavamo suprug i ja, on je vredan i neverovatno talentovan i ja mu nisam ni muza, ni bič," rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.