NJU STE OBOŽAVALI! PEVALA JE SA DINOM MERLINOM, POČELA DA PIJE, OTIŠLA NA LEČENJE I NESTALA! Ovako danas izgleda
Foto: Printscreen Youtube

život

NJU STE OBOŽAVALI! PEVALA JE SA DINOM MERLINOM, POČELA DA PIJE, OTIŠLA NA LEČENJE I NESTALA! Ovako danas izgleda

Ivana je nakon turbulentne prošlosti otišla na selo i latila se emotike

Objavljeno:

Pevačica Ivana Banfić devedesetih je imala veliku popularnost u čitavom regionu, međutim poslednjih godina sve manje se bavi muzikom.

Ivana je nakon turbulentne prošlosti otišla na selo i latila se emotike, pa se pohvalila svojim pratiocima. Inače, pevačica je napisala knjigu u kojoj piše, između ostalog, o devedesetim godinama prošlog veka.

Prisetila se ratnog perioda i priznala da je tokom pisanja svog štiva nekoliko puta grcala u suzama.

DRAGI SVI POZIVAM SVE LJUDE DOBRE VOLJE, MLADE I STARE, DA IZ SVOJIH DOMOVA SUDJELUJU U SNIMANJU VIDEOSPOTA ZA MOJ NAJNOVIJI SINGL 'CELEBRITY' – PLESOM I PJESMOM OTJERAJMO DOSADU I LOŠE MISLI! SAMO POZITIVA?❤️ „Objavljivanje singla Celebrity planirala sam, zbog svima znanih događanja, odgoditi za neka bolja vremena, jer kao, nije vrijeme za to. Ali onda sam shvaila da baš zbog svega što nam se događa želim izaći s ovom pjesmom jer tko zna što donosi sutra, želim živjeti u trenutku, dati najbolje od sebe i živjeti bez straha od budućnosti.Jer samo pozivom i vjerom u život možemo pobijediti virus i situaciju u kojoj se našla cijela planeta." Pridružite mi se u ovoj inicijavi, pokazat ćemo još jednom da je naš duh neunišv. Snimajte se dok kuhate, usisavate, perete suđe, plešete s klincima, kućnim ljubimcima. Oslobodite dijete u sebi!“ Pozivam sve ljude koji provode vrijeme u izolaciji da snime video u kojemu sa svojim ukućanima, plešu u ritmu pjesme „Celebrity“ i svi oni postat će dio službenog videospota koji će pratiti taj singl. Poruka koju želim prenijeti pjesmom “Celebrity“ jest da je svaki čovjek celebrity, odnosno zvijezda u svom malom svemiru koji čini njegova obitelj i najmiliji. Nitko nije iznad nikoga, što se najbolje pokazuje u kriznim vremenima koja na površinu izbacuju jedine prave vrijednosti, svakoga čovjeka, a to nisu ni slava, ni novac, ni broj pratitelja na društvenim mrežama, nego spoznaja da smo ostali ljudi ma kako neljudski uvjeti bili. DRAGI SVI POZIVAM SVE LJUDE DOBRE VOLJE, MLADE I STARE, DA IZ SVOJIH DOMOVA SUDJELUJU U SNIMANJU VIDEOSPOTA ZA NJEN NAJNOVIJI SINGL 'CELEBRITY' – PLESOM I PJESMOM OTJERAJMO DOSADU I LOŠE MISLI! „Objavljivanje singla Celebrity planirala sam, zbog svima znanih događanja, odgodi za neka bolja vremena, jer kao, nije vrijeme za to. Ali onda sam shvala da baš zbog svega što nam se događa želim izaći s ovom pjesmom jer tko zna što donosi sutra, želim živjeti u trenutku, dati najbolje od sebe. Svoje filmiće šaljite na: glazbena.kuca.banfic@gmail.com Facebook:https//www.facebook.com/IvanaBanfic/ #IBEE #novapjesma #celebrity #instagram #2020 #dobakorone #love #peace #enjoylife #happyness

Објава коју дели Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) дана

– Bilo je tih trenutaka kada bih se ja otvorila i ušla u taj deo sebe… Bilo je suza i grcanja, bilo je svega. Kad pogledam iza sebe, shvatam da smo tu muziku radili u ratu, u najružnijem periodu. Nama mladima, od svega 20-ak godina, bilo je zaista teško. Mlad si, želiš živeti u svojevrsnoj renesansi, a oko tebe rat. Danas sam zahvalna što sam živa i zdrava. To je bilo teško, bilo je teško prisetiti se toga – rekla je Ivana za "Stori".

Ona se 2005. godine prijavila na kliniku za odvakavanje od zavisnosti jer se predala alkoholu. A sve to usledilo je posle kraha braka u kom je bila sa menadžerom Robetrom Magićem, koji je trajao dvanaest godina.

PORUKA RATNIKA SVJETLOSTI II Galaktička federacija Kada ste zadnji puta stali ispod čistog zvjezdanog neba? Imate li uopće tu mogućnost ili su i vašu okolinu zagadili umjetnim svjetlom? Kad uhvatite tu priliku, pogledajte taj beskraj, te zvijezde, taj sjaj, Mliječnu stazu…. Koliko Sunaca koliko svjetova, zapitajte se. Osjetite taj nebeski beskraj, osjetite konačno da ste dio njega i spoznajte koliko ste zapravo mali. I tek onda se možete zapitati slijedeće pitanje: Što imam za izgubiti? U ovom malom trenutku, koji ovdje zovete život, u tom trenu, što mogu izgubiti ako pokažem svijetu tko sam i što sam! I zato s nemojte plašiti. Ako strah ponovno uđe u vaše kosti, samo stanite ispod zvjezdanog neba i onda ćete se sjetiti kako su svi ti problemi smiješni. Neka vam zvijezde na nebu budu vodilje, neka vam one pokažu svjetlo u tami. Kada je tama svuda oko vas i u vama, sjetite se. Sjetite se neba. Sjetite se od kuda dolazite. Vi ste se spustili sa zvijezda nebeskih na ovaj mali biser. Vi, da baš vi, bi trebali druge uzeti za ruku, podignuti im glavu i pokazati prstom na zvijezde. „Vidi, progledaj, koliko smo maleni. Cijeni i voli drugog i sve oko sebe.“ To je ono zbog čega ste vi sada ovdje. Sjetite se svog porijekla. Vi ste zvjezdana bića. I tako, neka vam noćno nebo obasjava put. Ne budite tužni i žalosni kad se osjećate kao da ste sami na svijetu. Mi smo sa vama na ovoj planet. Naše oči vas promatraju. Kako rastete vi, tako i mi rastemo sa vama. Neki nas već mogu i fizički osjećati, neki nas vide. Neke to tek očekuje. Takvo znanje je prava radost i sreća. Došli ste ovdje u veliko vrijeme. Pa onda, nemojte dozvoliti da se vaš trag ne pozna. Zapišite svoj trag bivanja na ovom malom biseru.. Planeti Zemlji - Motherearth❤️?????☀️? Izvor: Pleme Galaktičke Federacije Moderator: Jasna Stojanović #2020 #novodoba #IBee #love #peace #enjoylife #happyness #freedom #nature #light #liveintruth

Објава коју дели Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) дана

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.