EKSKLUZIVNO SAZNANJE! Severina privedena zbog pretnji koje je uputila direktorki škole njenog sina!?
Foto: Printscreen

au

EKSKLUZIVNO SAZNANJE! Severina privedena zbog pretnji koje je uputila direktorki škole njenog sina!?

Ljiljana Klinger direktorka škole koju pohađa zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića

Objavljeno:

Gotovo dva sata provela je u petak Severina Kojić u VII. policijskoj stanici Trešnjevka na ispitivanju zbog prijave direktorke OŠ "Matija Gubec" Ljiljane Klinger da joj je pretila 10. marta ove godine. Iz stanice je izašla oko 12.30 sati.

foto: printscreen

- Postupak je tajni, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći - rekao je advokat Matić, a isto je ponovila i Severina Kojić, koja je bila prilično iznenađena kad je ugledala novinare pred policijskom stanicom uoči početka ispitivanja.

Ljiljana Klinger direktorka škole koju pohađa zajednički sin Severine Kojić i Milana Popovića. Događaj koji je Klinger shvatila kao pretnju navodno se dogodio 10. marta, kad je Severina sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu. Igoru Kojiću nisu dozvolili da preuzme dečaka, a Severina je navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se videti na sudu te da je ona sledeća.

Upravo ovo poslednje je kod Ljiljane Klinger izazvalo osećaj straha i nesigurnosti pa je odlučila Severinu prijaviti policiji zbog pretnje.

foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

Međutim, ona je tog dana došla u školu s novinama u kojima je bio objavljen članak vezan za Milana Popovića. Severina ni u jednom trenutku nije spomenula bilo koju reč koja bi se mogla tumačiti kao ispravna pretnja direktorki škole koju pohađa njen sin.

No, nije nepoznato da ju je već pre prozivala po medijima zbog postupanja prema detetu te je javno iznosila svoje primedbe na postupanje direktorke škole.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.