BILA JE U KAFIĆU KADA SU SE LUNA I GASTOZ VIDELI! Ona zna celu istinu, a sada ju je i ispričala!
Foto: Printscreen

dokaz

BILA JE U KAFIĆU KADA SU SE LUNA I GASTOZ VIDELI! Ona zna celu istinu, a sada ju je i ispričala!

Kruže čak i priče da je upravo ona tajno snimila Lunu i ocinkarila je

Objavljeno:

Zadrugarka Mima je nekoliko puta priznala da joj je Marija Ana Smiljanić otkrila da sumnja u se*sualnu opredeljenost svog tadašnjeg dečka Filipa Đukića.

foto: Printscreen/Espreso.co.rs

Takođe, Smiljanićeva je bila i jedna od akterki čuvene "afere kafić". Naime, Marija Ana je bila u istom kafiću one večeri kad se Luna Đogani krišom u Mlađinom kafiću sastala sa Nenadom Sinđelićem Gastozom.

Kruže čak i priče da je upravo ona tajno snimila Lunu i ocinkarila je, a povodom svih glasina Marija Ana rešila je da progovori. Bivša zadrugarka je rešila da ovome stane na put i kaže pravu istinu.

foto: Printscreen Instagram

- Sve što Mima priča je budalaština totalna i sve što sam loše rekla njoj o Filipu bilo je izrečeno u naletu besa i afekta! - rekla je Marija Ana Smiljanić i dodala:

- Takođe, nemam veze ni sa kakvim snimcima i snimanjem Lune... Totalno mi je neprimetna bila u kafiću, jednostavno sam samo potvrdila njeno prisustvo u istom - napisala je ona na Instagramu i usput poručila svima da je "ne povezuju sa ovim i sličnim pričama, budući da je srećna i ispunjena. - prenosi Informer.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.