NAŠOJ PEVAČICI MUŽ NAGNJEČIO LOBANJU, GLUMICA JE GODINAMA KRILA NASILJE! Ove poznate dame su pretrpele nasilje!
Foto: printscreen

nasilje u porodici

NAŠOJ PEVAČICI MUŽ NAGNJEČIO LOBANJU, GLUMICA JE GODINAMA KRILA NASILJE! Ove poznate dame su pretrpele nasilje!

Brojne dame iz javnog sveta preživele su nasilje u porodici, a neke su o tome i javno govorile

Objavljeno:

Nataša Bekvalac 2018. pretrpela je nasilje od suprugaLuke Lazukića, samo nekoliko dana nakon rođenja ćerke. Pevačica je slučaj odmah prijavila policiji i otišla u Urgentni centar, a fotografije njenih modrica šokirale su Srbiju.

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora, s rokom provere od tri godine zbog porodičnog nasilja nad bivšom suprugom. Sud mu je takođe produžio meru zabrane prilaska pevačici.

Anabela Atijas odavno je priznala da je bila žrtva nasilja za vreme braka s Gagijem Đoganijem, a sada se u "Zadruzi" često priseća detalja svega što je proživela.

- Imam bebu od 15 dana, on mene tuče. Tukao me je do te mere da sam morala da idem na magnetne rezonance da vidim da li mi je polomljena lobanja. Tukao me je 17 godina ko vola u kupusu. Modrice sam krila maskama koje sam nabavljala iz pozorišta. Bacao me u živu ogradu, na žicu, nasred auto-puta u Makedoniji i očekivao da takva idem da pevam - rekla je između ostalog pevačica.

Veliki broj žena koje trpe nasilje nadaju se da će se njihovi partneri promeniti, pa im daju drugu šansu. Baš kao i Maja Marijana. Nju je u maju 2013. pretukao suprug Mladen Šmakić. Kada je stigla u bolnicu, Marijana je izgledala stravično. Lice joj je bilo oteklo i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, masnice i podlive na licu.

Sandra Obradović je prošle subote završila na trežnjenju u policiji posle sukoba s bivšim partnerom Vladimirom Babićem, s kojim ima sedmomesečnog sina. Sandra je optužila oca svog deteta da ju je dve godine tukao, čak i dok je bila trudna, a fotografije modrica i prijave za nasilje dostavila je medijima.

- Nasilje je počelo dok sam bila u drugom stanju. Više puta sam završavala u "Narodnom frontu" i mogla sam prevremeno da se porodim jer mi je trudnoća bila rizična zbog batina. S vremenom je postajalo sve gore, dešavalo se da me udara dok dete držim u naručju - rekla je Sandra.

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović je 2015. godine prijavila voditelja Vladimira Stanojevića za nasilje koje se odigralo u njenom stanu.

- Nisam Rijana, ali nisi ni ti Kris Braun - napisala je ona na Fejsbuku uz fotografiju modrice i šokirala svoje prijatelje. Stanojević je oko tri časa posle ponoći bez najave došao u njen stan i pretukao je. Žujovićeva je imala brojne telesne povrede. Stanojević je ubrzo otišao u Ameriku, i više se u domovinu nije vraćao.

Posle prvog braka sa džez muzičarem Aleksandrom, Mina Lazarević je uplovila u vezu sa baletanom Goranom Stanićem koji je, prema pisanju domaćih medija, fizički nasrnuo na nju u njihovom stanu.

Kako se pisalo 2015, nakon svađe supružnika došlo je do fizičkog nasilja nad glumicom. Stanić je besan tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.