Užas! Učesnik našeg Velikog brata ubio majku, a sad zlostavlja babu!
Foto: Printscreen

2007. OSUĐEN NA 10 GODINA

Užas! Učesnik našeg Velikog brata ubio majku, a sad zlostavlja babu!

On je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je, vikao na nju. Žena je bila uplašena, strepela je za život
Objavljeno: 10:52h

U javnosti je ostao upamćen nakon što se javno deklarisao kao biseksualac. Skendžiću je presudu za fizičko uznemiravanje babe doneo Osnovni sud u Zrenjaninu. Antal Skendžić (29), učesnik “Velikog brata“, osuđen je zabranom prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš (79) i njenoj kući u Lukinom Selu jer ju je tukao i maltetirao. On je već robijao zbog ubistva majke Rozalija Greguš je fizičko i psihičko maltretiranje svog unuka Antala Skendžića prijavila nadležnim organima. Ne druže se oni sa sirotinjom, bahati su! Ni poštara nisu pustili: Kilibarda od svadbe napravila cirkus!

foto: Printscreen
- Antal je svojoj babi zapušavao usta da bi je ućutkao, tukao ju je, vikao na nju. Žena je bila uplašena, strepela je za život. Više nije mogla da podnese unukovu torturu, pa je protiv njega podnela prijavu. Na suđenju su njene navode potvrdili i svedoci, dok je osumnjičeni negirao da je maltretirao staricu - kaže sagovornik upoznat sa slučajem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.