DETALJ KOJI PARA OČI, CECA OBJAVILA SVOJU SLIKU, USIJALA INSTAGRAM: Svi su primetili i ne prestaju da komentarišu!
Foto: printscreen

gledaju samo jedno

DETALJ KOJI PARA OČI, CECA OBJAVILA SVOJU SLIKU, USIJALA INSTAGRAM: Svi su primetili i ne prestaju da komentarišu!

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavljivanjem u emisiji "Hit tvit" oduševila je mnoge, te se neprestano komentariše da nikada lepše nije izgledala, a njena odevna kombinacija je "pravi pogodak", poručuju joj obožavaoci

Objavljeno:

Ceca je, naime, na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa snimanja pomenute emisije. Pevačica inače važi za jednu od žena sa najviše stila sa domaće javne scene, te je odabirom crne kombinacije dokazala zašto je jedna od najbolje obučenih zvezda.

❤️

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана

- Ženo draga, nikada u istoriji nisi bolje izgledala! Ja sam gledala sa nevericom. Svaki vid ulepšavanja urađen je sa merom, skladno, boja kose i frizura vrhunska, ali kilaža je pobedila. To je moj fah. Takva ručica, nogica i takav struk. Bravo za tebe i za sve "majstore" koji učestvuju u tvom izgledu - bio je komentar, na šta je Ceca odgovorila emotikonom srca i poljupcem.

Međutim, tu nije bio kraj pohvalnim komentarima, nizali su se poput - Boginjo naša najlepša, - Vrhunski stajling, - Najlepša žena na planeti, i mnogi drugi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.