EVO KAKO ĆE SE SNIMATI ZVEZDE GRANDA! Konačno su potvrđena sva pravila, bićete veoma iznenađeni!
Foto: Printscreen

pravila

EVO KAKO ĆE SE SNIMATI ZVEZDE GRANDA! Konačno su potvrđena sva pravila, bićete veoma iznenađeni!

Saša Popović se u studio za snimanje „Zvezda Granda“ zajedno sa takmičarima i članovima žirija vraća 25. maja

Objavljeno:

Direktor “Granda” je otkrio da je sve spremno za nastavak takmičenja, koje će biti u potpuno novom ruhu od 25. maja, i dodao da će možda pevači zbog celokupne situacije spustiti cenu nastupa.

Saša Popović se u studio za snimanje „Zvezda Granda“ zajedno sa takmičarima i članovima žirija vraća 25. maja, ali uz izvesne promene.

foto: printscreen

- Imamo jednu snimljenu emisiju 10. kruga koja će biti premijerno 23. maja na programu, a onda krećemo snimanja i emitovaće se sve regularno. Biće to stari sistem u novom ambijentu, nema publike zasad, a svaki član žirija će imati svoju pleksiglas kabinu i tako će biti zaštićen svako od njih. Takođe, vratili smo neke kandidate koji zaslužuju da se ponovo takmiče, iz razloga što nemamo finale sada u junu, već će biti pomereno za sledeću godinu - objasnio je Saša i dodao da će prvo biti snimljene emisije sa kandidatima iz Srbije:

- Ne zna se još uvek kakve će mere doneti okolne države, pa nam je najsigurnije da odradimo sada snimanje sa takmičarima iz Srbije. Poslednja emisija će se završiti krajem juna i onda ćemo uraditi još pet emisija sa kandidatima sa prostora bivše Jugoslavije.

Kandidatima koji su se takmičili u sezoni 2019/2020. takođe će se pridružiti novi pevači na jesen.

- Radićemo onlajn audicije. Jedan određeni broj takmičara ćemo ubaciti u ove kandidate, sa njima ćemo brzopotezno odraditi tri kruga na jesen i pripojiti ih sa starim kandidatima i tako nastavljamo dalje. Svake godine krenemo sa 400 do 500 takmičara, a ove godine će biti drugačije. Dakle, ovih 120 što su ostali i dodaćemo druge - ističe Popović, koji ne sumnja da će i u izmenjenom ruhu muzičko takmičenje biti zanimljivo za gledaoce:

- Žao mi je da tako brzopotezno završimo sezonu jer su ostali fenomenalni kandidati. Ja znam u svakom gradu kandidate, sve ih poznajem. Ispred mene je prošlo više od 100 hiljada kandidata, tako da u svakom gradu cele bivše Juge znam pevače, a ovi koji su trenutno u “Zvezdama Granda”, to su najbolji pevači na Balkanu. Zato smo produžili takmičenje, a iako nema publike i žiri ima barijere između sebe, sigurno je da će šou i dalje biti zagarantovan. Nama je dovoljna jedna mala iskra i onda sve gori, neće nas pleksiglas sprečiti da napravimo šou.

Saša Popović ističe da je trenutna situacija zbog pandemije najviše pogodila muzičare, čiji je posao i dalje pod znakom pitanja zbog zabrane okupljanja većeg broja ljudi.

foto: printscreen

- Mislim da je estrada jedna od najugroženijih delatnosti, sportisti će krenuti bez publike i emisije mogu da se snimaju, ali pevači ne mogu bez publike. Mislim da su najugroženiji oni muzičari koji rade svadbe od vikenda do vikenda - harmonikaši, bubnjari, pevači... Verujem da niko od njih nije štekao neke pare za ovoliku pauzu, čak mislim da je to 95 odsto njih - izjavio je Popović u Jutanjem programu na televiziji “Prva” i dodao:

- Verujem da će u junu sigurno biti venčanja i krštenja za manji broj ljudi, tipa do 50, možda tu i bude nešto što se tiče tih muzičara, ali za pevače koji su velike zvezde to je sad pitanje. Oni nastupaju u prostorima gde je veći broj publike. Njihov nastup zavisi ko će ih angažovati, kakva će cena biti, kao i da li će morati da spuštaju cene. To zavisi i od mesta u diskotekama, ali je neminovno da su pogođeni.

Đorđe stiže iz gipsa pravo na snimanje

Nakon što je uspeo da se izbori sa virusom korona, Đorđe David će biti u nastavku šoua, otkrio je Popović.

- Stalno sam u kontaktu sa ostalim članovima žirija, imamo grupu gde se svakodnevno dopisujemo i šaljemo razne klipove. Drago mi je što je Đorđe David uspeo ovo da pobedi, sad ima problem sa stopalom i nosi gips, ali 23. maja ga skida pa će pravo na snimanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.