OVU ŽENU SRBIJA OBOŽAVA, A SADA IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE VAS! Veoma je bitno da pročitate ovo!
Foto: Printscreen

PORUKA

OVU ŽENU SRBIJA OBOŽAVA, A SADA IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE VAS! Veoma je bitno da pročitate ovo!

- Koliko truda ulažemo da bismo se sebi više dopadali ?

Objavljeno:

Voditeljka Snežana Dakić često na društvenim mrežama pokreće sociološke teme, te je tako danas govorila o važnosti svakodnevno treniranja i sticanja kondicije.

Naime, Snežana je na svom Instagramu objavila svoju fotografija na rolerima, te istakla koliko je bitno da budemo aktivni, naglašavajući da ona ne voli preterano da trenira, ali se trudi kad god može.

foto: Printscreen Instagram

- Koliko truda ulažemo da bismo se sebi više dopadali i da bismo se sviđali drugima.? ... Da bismo bili po standardu... A tek koliko krivice osećamo ako ga ne ulažemo.?! Koliko vas oseža krivicu kad jede slatkiš, picu ili palačinke? Koliko vas grize savest kad se kasno najedete? Koliko mrzite svoj šlauf oko struka, koji ni muška majica XXL ne može da kamuflira? Kad se prisloni, eto njega!!

Važno je pronaći aktivnost koja nas raduje, koja nam nije mrska. Iako ne kuburim sa kilogramima, ipak zaključujem da su Kalorije neuništive. Toliko se lepe za telo, da se često pitam: šta bi bilo kad bih jela sve što mi se jede i kad bih jela koliko mi se stvarno jede? Ne gladujem, ali se uzdržavam od nekih namirnica. Pošto ne volim previše sporta, iskreno, mrzi me, iako mi godi, onda se trudim da ne unosim puno, jer znam da ne mogu da potrošim.

Razmišljam: koliko je život u velikom gradu otežao taj sportski stil života. Sve nam je daleko i onda smo vezani za sedenje: u kolima, autobusu, kod kuće, na poslu. Plus vrućina ili zima. Neogodno.

foto: Instagram

Ja dosta hodam, ali to mi nije dovoljno ni za trošenje kalorija, ni za mišićnu masu. Mora još neki trening. Evo, biram rolere, a kombinovaću ih sa teretanom - za gornji deo tela. Sad je i bicikl popularan, dok još ne bude mnogo vruće. Pa - do posla i od posla, ali da ponesete da se presvučete - napisala je Dakićeva i uputila savet svim pripadnicama lepšeg pola, dok su se komentari ispod njene objave nizali: "Sve e može kad se želi i hoće", "lepo rečeno", "bravo".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.