BOLI ME KU*AC ZA TATU! SIN POKOJNOG SINANA UPUTIO PRETNJE: Hoće da zapali sestru i zakopa je u raku!
Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

drama

BOLI ME KU*AC ZA TATU! SIN POKOJNOG SINANA UPUTIO PRETNJE: Hoće da zapali sestru i zakopa je u raku!

Agonija porodice pokojnog Sinana Sakića ne prestaje. Nakon što je pevačev sin Rašid zapalio porodičnu kuću u Loznici i pokušao da siluje sestru Đulkicu, počeo je i da joj šalje zastrašujuće pretnje

Objavljeno:

Đulkica kaže da je od brata pobegla u Švajcarsku, ali da ni tamo nema mira. Ona je medijima prosledila poruke koje je dobila od Rašida.

- Misliš da si pametna. Sve ovo što sam dosad radio je ništa! Je*aću i tebe i mamu i brata i vašu decu! Plašiš se za decu? Srećan sam - piše u poruci na koju njegova sestra nije odgovarala, pa je on nastavio da preti:

- Zaklaću vas sve i neću robijati ni dan. Je l' razumeš, ološu?! Znam da čitaš sve. Zapaliću te živu i zakopaću te! Uživaću u svakom tvom jecaju, samo polako.

Rašid je u nastavku pomenuo i pokojnog oca Sinana:

foto: Zorana Jevtić

- Boli me ku*ac za tatu! Ostavio mi je stan, ali boli me ku*ac za stan! Nikad vas nisam voleo. Kad budeš kročila u Srbiju, zapamtićeš me. Dići ću te u vazduh, bićeš u delovima!

Sinanova ćerka je navodno ispričala da je veoma zabrinuta jer je njen brat već bio u zatvoru zbog, kako tvrdi, više od 100 krivičnih dela.

- Ne znam kako će se ovo završiti! Rašid je u bekstvu, za njim je raspisana poternica, a prijatelji su mi rekli da su ga videli u kafiću u Loznici! Ne znam zašto već nije iza rešetaka! Zabrinuta sam zbog poruka koje mi je slao. Spreman je na sve! Već je pokušao da me siluje, zato sam i otišla sa porodicom u Švajcarsku, ali majka mi je sama u Loznici, bojim se da je ne povredi - priča Đulkica i dodaje da joj brat preti zbog nasledstva:

- Sve to radi zbog para! Baš me briga za nasledstvo, neka uzme šta hoće. Pljuje na grob svog oca, ali neko gore sve to gleda!

Đulkica kaže da joj je brat Rašid zapalio i fotografije s pokojnim ocem Sinanom.

- U kući koju je Rašid zapalio bile su i moje fotografije sa tatom. Vatrogasci su mi rekli da je u svakoj sobi bila zapaljena vatra! Spalio je svaku uspomenu na tatu, to mi je najžalije - kaže Sinanova ćerka za "Informer"

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.