ZAMISLITE IMATE 4 GODINE, BUDITE SE I VIDITE 4 PUŠKE UPERENE U GLAVU! Anastasijina ispovest nakon Cecinog potresa!
Foto: printscreen

potresla se gledajući majku u emisiji

ZAMISLITE IMATE 4 GODINE, BUDITE SE I VIDITE 4 PUŠKE UPERENE U GLAVU! Anastasijina ispovest nakon Cecinog potresa!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je u emisiji "Hit tvit" na TV Pink bez dlake na jeziku progovorila o golgoti kroz koju su prošla njena deca tokom akcije "Sablja", a sada se povodom čitave priče po prvi put oglasila i njena ćerka Anastasija Ražnatović

Objavljeno: 10:12h

Mlada pevačica pomno je pratila izlaganje svoje majke uživo u emisiji, a potom razvezala jezik i iskreno priznala kroz šta su ona i brat Veljko prošli u za njima najstresnijem periodu u životu.

Anastasija je uporedila ono što je ona proživela sa navodima pojedinih političara, koji proteklih dana u javnosti govore o tome s kakvim neprijatnostima se, navodno, susreću njihovi najmiliji i tom prilikom istakla da treba da ih bude sramota.

foto: printscreen

- Zamislite, imate svega četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru i dok se budite. Zamoliću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja, kao neko ko je imao četiri godine, nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove, već samo cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana - napisala je Anastasija, pa dodala:

foto: printscreen

- Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, je l'?! To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo! Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima... Sram vas bilo - poručila je Anastasija na Instagramu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.