2 MESECA IMAM PROBLEM SA NJOM ZBOG PONAŠANJA PREMA MALOJ BEBI! Oglasio se otac Sandrinog deteta optužen za nasilje!
Foto: printscreen

izneo jezive detalje

2 MESECA IMAM PROBLEM SA NJOM ZBOG PONAŠANJA PREMA MALOJ BEBI! Oglasio se otac Sandrinog deteta optužen za nasilje!

- Dva meseca imam problem sa Sandrom, koja se ponaša neodgovorno prema detetu

Objavljeno:

Nakon što je u domaćim medijima odjeknula vest da je manekenka Sandra Obradović navodno prijavila partnera V. B. za nasilje u porodici, on se oglasio, te istakao da već neko vreme navodno ima problema sa njom, jer se neodgovorno ponaša prema detetu koje su dobili u vezi.

- Dva meseca imam problem sa Sandrom, koja se ponaša neodgovorno prema detetu. Radi se o tome da uzima tablete koje meša sa alkoholom i da je non-stop pijana kod bebe od sedam meseci. Kao otac koji je zabrinut za sina preduzeo sam sve mere i Sandru prijavio Centru za socijalni rad. Najpre sam pokušao da je urazumim, predložio sam joj da platim lečenje kao majci svog deteta, ali ona na to nije pristala. Centar je uzeo sve okolnosti u razmatranje i dodelio mi dete koje mi je na prvom mestu. Ono što je vazno da je ona bila pod uticajem alkohola i to 2,10 što je pokazalo testiranje koje je obavila policija. O ostalim glupostima koje je ona iznela javno je neosnovano govoriti, s ozbzirom na to da se ona nalazi u policiji na trežnjenju. Ne znam kada će je pustiti, važno mi je samo da je dete na sigurnom i u krugu porodice - rekao je njen partner.

Sandra je nešto kasnije viđena na pločniku ispred svoje zgrade i delovala je prilično omamljeno. Obradovićeva je teško sklapala rečenice, a ispred lifta se, hodajući u susret najverovatnije svom komšiji, čak i zateturala.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.