MARINKOVIĆ ŽELI DA ODUZEM DETE MILJANI KULIĆ! Ivan veruje da će uspeti iako ima veliki problem sa alkoholom
Foto: Printscreen

ćorava posla

MARINKOVIĆ ŽELI DA ODUZEM DETE MILJANI KULIĆ! Ivan veruje da će uspeti iako ima veliki problem sa alkoholom

Željko Kulić je prva rijaliti beba čiji su roditelji Miljana Kulić i Ivan Marinković koji dete nije priznao i ono nosi Miljanino prezime

Objavljeno:

Marinković je sina posmatrao kao plod strasti i nepromišljenosti, a sada je promenio ploču.

Željko Kulić je prva rijaliti beba čiji su roditelji Miljana Kulić i Ivan Marinković koji dete nije priznao i ono nosi Miljanino prezime.

foto: Printscreen

Dok Ivan boravi u "Parovima", a Miljana Kulić zajedno sa mališanom kod kuće, tema roditeljstva nad mališanom ponovo je otvorena, a Marinković je doneo odluku da uzme starateljstvo Miljani.

Naime, Marinković je svojevremeno priznao da nije planirao ništa ozbiljno sa Kulićevom, već da ju je iskoristio za seksualne potrebe, te da se trudnoća dogodila neplanirano i neželjeno. Ipak, pre ponovnog ulaska u zemunsku vilu doneo je odluku da preotme nepriznatog sina Željka.

Aktuelni učesnik "Parova" je saznao za novu trudnoću Kulićeve i u njemu su se probudile nove emocije i drugačiji planovi, tvrdi bliska prijateljica Ivanove sestre Teodore koja je prenela detalje razgovora s njim.

- Ika je saznao za Miljaninu trudnoću. Često se u pijanstvu podsmevao na tu temu, a Željka gotovo nikada nije pominjao u društvu. Svi znamo da je njegov otac, ali o priznavanju i DNK testu nikada nismo smeli da govorimo kako se ne bi ljutio. Nekoliko dana pred ulazak u "Parove" Ika je promenio ploču - započinje Teodorina drugarica koja insistira na anonimnosti i dodaje da strahuje za Miljaninog sina.

foto: Printscreen

- Mnogo je pio, nije se smirivao, a glava je već počela da mu pada. Dugo je ćutao, zabrinuto i uplakano me gledao, pa rekao: "Jadan moj Željko! Sine moj, doći će tata po tebe. Slušaj me, ukrašću Miljani dete! Bolje da raste uz oca, kakav sam, takav sam, sa mnom bi bio sigurniji nego uz onu bolesnicu, ludu, k*rvetinu - priča sagovornica i dodaje:

- Ubrzo nakon toga on je opet otišao u "Parove". Više nije pričao o Željku, a ja se nadam da je to izbacio iz glave. Bojim se da pijan ne napravi neku glupost. Završiće se rijaliti, ali njegovo opijanje neće nikada. Bojim se da ne naudi sebi, Miljani i tom sirotom detetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.