Da ti srce pukne: 5 najbolnijih trenutaka oproštaja od Mande. Posle ovih reči vreme je stalo, ali suze nisu mogle nikako! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

manda kao svetionik i putokaz

Da ti srce pukne: 5 najbolnijih trenutaka oproštaja od Mande. Posle ovih reči vreme je stalo, ali suze nisu mogle nikako! (FOTO)

Velikan scene, prijatelj i čovek velikog srca je sahranjen uz trubače i prisustvo mnogobrojnih obožavalaca. Za sobom je ostavio neizbrisiv trag u srcima najvoljenijih
Objavljeno: 18.06.2016. 20:02h
  • 440
Komemoracija povodom smrti Milorada Mandića Mande se održala danas pre sahrane, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta, a nakon nje i sahrana uz brojne prijatelje, porodicu, kolege i obožavaoce.

Udovica, sin i Bjela se gušili u suzama: Uz ovu pesmu su Mandin kovčeg spustili u raku! (FOTO)

Brojni prijatelji i kolege glumci su se od ovog velikana oprostili nežnim i potresnim rečima. Manda je sahranjen na Novom groblju u Aleji velikana.

Kolona do groba bila duga pola KM: Prvi uz kovčeg Bjela, Pele, Kojo, Boda... A trubači svirali...
 
foto: Filip Plavčić
Komemoracija je počela izvođenjem pesme "S one stane duge". Svi su lili suze i pokušavali da odaju poslednju počast legendarnom Mandi, a velika scena Narodnog pozorišta je bila prepuna.
 
foto: Filip Plavčić
Ovo je bio jedan od najpotresnijih momenata oproštaja od ovog legendarnog glumca. Ova pesma kao i emisija je obeležila Mandinu karijeru. Manda je sahranjen uz pesmu ‚‚ Nesanica"
 
foto: filip plavčić
Na sahrani se Boda Ninković kao najstariji iz klase oprostio se od Mande potresnim rečima:

- Pristao sam da pričam zato što sam ljut, hoću da kažem i ovo i ono, ali nije red zbog ljudi. Svoj život si tako opredelio da svi oko tebe budu dobro. Spreman si bio da na sebe primiš bol da sačuvas druge.
 
foto: Filip Plavčić
Jutros si mi poslao glas: Sleteo je orao vetruška na prozor. Mirno počeo da klikće kao da sam čuo: Bokice nije ništa strašno, to je samo reč. Znam, Mando, ali ta reč mnogo znači. Milorade, samo mirno reka teče do sledeceg viđenja.
 
foto: Filip Plavčić
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media