ALOO, DA LI JE OVO UOPŠTE MOGUĆE? Nikada ne biste prepoznali Mimi Oro, izneverovaćete kada vidite kako izgleda sada
Foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic

šok šok

ALOO, DA LI JE OVO UOPŠTE MOGUĆE? Nikada ne biste prepoznali Mimi Oro, izneverovaćete kada vidite kako izgleda sada

U emisiji „VIP 24“ govorila je o važnosti obrazovanja

Objavljeno:

Davne 2013. godine na „Jutjubu“je objavljen snimak na kom crnokosa devojka oskudno odevena odgovara na pitanja iz opšte informisanosti.

Tada Milica Živanović, u narodu poznatija kao Mimi Oro, još nije nosila epitet starleta, ali zbog jednog odgovora postala je prepoznatljiva preko noći.

U emisiji „VIP 24“ govorila je o važnosti obrazovanja, međutim nije znala da kaže kada je počeo Prvi svetski rat, koliko je 9 puta 6, gde se nalazi Kip Slobode, a gde Valjevo, šta je Sfinga, itd. Na pitanje: „Koja je najveća ptica na svetu?“, Mimi je odgovorila „Oro“ zbog čega je i dobila ovaj nadimak.

Krajem 2015.godine bila je uhapšena zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Ovo nije bilo prvi put da je bila privođena, a provela je dva dana u zatvoru u Požarevcu, umesto pet. Pred sudijom se branila da nema nikakve veze sa onim zbog čega je privedene i izjavila je:

- Nemojte, sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama - tvrdila je Milica. Tom prilikom je oštro negirala da je ikada uzela novac za odnose tvrdeći da nije spavala sa sportistima, pevačima i glumcima.

foto: Printscreen/ Instagram/ mimi_oro_milica

Ubrzo su u javnosti procurele nage fotografije na kojima se vidi njeno lice dok je u zanosu sa muškarcem. Bila je učesnica rijalitija „Parovi“, a po napuštanju istog potrudila se da više ne bude prisutna u javnosti, te niko nije imao prilike da je vidi na gradskim događajima. Potom je starleta Mimi Oro objavila da je diplomirala na jednom privatnom ekonomskom Univerzitetu u Beogradu,sa najvišim ocenama i to na smeru računovodstvo i revizija. Tim povodom je izjavila da jedva čeka se zaposli u banci ili kao revizor, te da vidi kakve se korupcije vode po firmama. Sredinom 2016. godine izjavila je kako želi da se ostvari kao majka:

#staysafestayhome

Објава коју дели Mimi oro Milica (@mimi_oro_milica) дана

- Mlada sam, volim da izlazim kao i sve devojke koje su mojih godina, ali godinama se i to promeni. Toliko sam okružena decom, tetka sam, hvala bogu, pre nekoliko meseci sam dobila i kumče, i mogu vam reći da ništa lepše nema od dece. Samo kad vidim njihove osmehe i kada me zagrle, najsrećnija sam osoba na svetu. Osim toga, proradio mi je i majčinski instinkt, pa se nadam da ću uskoro i ja na svet doneti prinovu - ispričala je Mimi za jedan dnevni list. Iste godine biva osuđena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom, kažnjena je na ponovljenom suđenju sa 60.000 dinara.

Silikonska usta koja su posebno bila uočljiva na starleti pred nekoliko godina postala su prošlost. Odlučila da ode pod nož zbog čestih šala na račun njenog izgleda. Mimi je svoju radost zbog ovog zahvata podelila i na društvenim mrežama.

- Konačno i ovo vađenje usana da preživim. Mnogo sam srećna - napisala je Mimi.

Poslednjih meseci nemamo prilike da je vidimo kao gošću na televizijama, ali ni kao učesnicu rijaliti programa. Povukla se iz takozvanog javnog život, te je odlučila da komunicira isključivo putem društvenih mreža. Promenila je boju kose, nastavila sa postavljanjem provokativnih fotografija, ali i hvaljenja luksuznim životom i brojnim putovanjima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.